|Aktuelt
Aktuelt 2017-01-09T15:42:38+00:00

Prioriterte saker

Generalforsamling 26. april kl 16

Norsk Eiendom holder på tradisjonen og inviterer til generalforsamlingen i de ærverdige lokalene på Hotel Continental, i år 26. april kl 16.00. Vi starter ettermiddagen med et åpent medlemsmøte med foredragsholdere som ser nærmere på eiendomsbransjens kunder - leietagerne. Umiddelbart etter det åpne møtet avholdes generalforsamling, og vi avslutter med 3-retters middag med kaffe avec.

13. mars 2018|
Load More Posts

Nyheter

Høringsinnspill om effekttariffering

NVE har utarbeidet et forslag til endring av kontrollforskriften. I sitt høringsinnspill er Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse positive til at NVE foreslår at alle abonnement prises etter samme modell, og står bak prinsippet om at den som genererer belastningen i nettet og forårsaker behovet for økte kostnader, betaler for dette.

«Naturlig å tilslutte seg strakstiltakene»

Ticon Eiendom AS var blant de første som tiltrådte strakstiltakene. - Styret i Ticon Eiendom AS har nå besluttet også å tiltre 10 strakstiltak for boligutviklere. Det var en naturlig og opplagt beslutning å ta. Har man sagt A får man også si B, sier adm. dir. Jon Kristian Lunke.

Standard for fremleieavtale utviklet

Huseiernes Landsforbund, Norsk Eiendom og Forum for Næringsmeglere/Norges Eiendomsmeglerforbund har nå publisert en ny standard tilgjengelig for nedlasting for våre medlemsbedrifter: Fremleieavtale for næringslokaler/ næringsbygg.

Sentral godkjenning av planforetak

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har utarbeidet forslag til forskriftsbestemmelser om frivillig sentral godkjenning for planforetak. Norsk Eiendom mener man bør gå lengre enn dette forslaget og innføre ansvarsrett for området planfaglig kompetanse.

Frokostmøte 27. februar: Personvern i eiendom

Eiendomsbransjens utstrakte og økende bruk av sensorer og digitalisering betyr innsamling og behandling av store mengder personopplysninger. I mai i år trer nye personvernregler i kraft. Vi inviterer til frokostmøte 27.02.18, med noen av Norges fremste eksperter på de nye reglene og hvorledes de treffer eiendomsbransjen.

Meld deg på Citykonferansen

Årskonferansen til Norsk Eiendom 15. februar i Oslo er en sentral og nasjonal nettverksarena for bransjens ledere og beslutningstakere til faglig påfyll. Vi ønsker alle aktører innen bygg- og eiendomsbransjen fra hele landet velkommen for å dele kunnskap og sammen arbeide for de smarte arbeidsmetodene. Meld deg på!

Eiendom og IT i viktig dialog

Norsk Eiendom samlet nylig sine medlemmer og IT-leverandører til felles workshop om digital eiendomsledelse. – Tanken er at bestillere og leverandører må samarbeide for å utvikle gode digitale løsninger for bransjen, sier Carl Henrik Borchsenius i Norsk Eiendom.

Load More Posts
Saker fra 2015 og eldre