|Blogg
Blogg 2017-08-30T12:00:30+00:00

Norsk Eiendom blogger

Skapes kvalitet gjennom metervis med permer?

Vi omgir oss med mange vakre bygg. Noen er riktig gamle, andre har nyss fått sin ferdigattest. Eller har de sistnevnte egentlig fått sin ferdigattest selv om bygget er tatt i bruk og fra utsiden kan se riktig så ferdig ut?

16. januar 2018|0 Comments

Demokratiske rettigheter – er medvirkning det samme som medbestemmelse?

Norsk Eiendom forsøker å redefinere eiendomsbransjens omdømme. Oppfatningen om oss skal endres fra å være leverandør av kvadratmetere til å legge til rette for livskvalitet og verdiskaping.

12. oktober 2017|0 Comments

Tillit er ikke noe jeg kan kreve – jeg må gjøre meg fortjent til det

Norsk Eiendom forsøker å redefinere eiendomsbransjens omdømme. Oppfatningen om oss skal endres fra å være leverandør av kvadratmetere til å legge til rette for livskvalitet og verdiskaping.

15. juni 2017|0 Comments

Evner vi å levere kvalitet – og gjør vi det med stil?

Som jurymedlem i den nasjonale Cityprisen og i flere regionale utgaver av samme, er jeg så heldig å kunne se mange fantastisk flotte eiendommer. Det er inspirerende å møte prosjektutviklere som med entusiasme og utholdenhet gjennomfører med stil og med kvalitet.

15. mai 2017|0 Comments

Thor Olaf Askjer

Adm. direktør i Norsk Eiendom

Thor Olaf har vært administrerende direktør i Norsk Eiendom siden 2009. Han har erfaring fra lederstillinger i JM Norge AS, Byggholt AS, Prosjektfinans AS, Stiftelsen Signo, Mesterhus Tønsberg AL og Kværner Brug AS. De senere år har han sittet i en rekke sentrale råd og utvalg. Samlet har dette gitt ham et solid grunnlag for å uttale seg om ulike bransjetemaer, til støtte for og videreutvikling av eiendomsbransjen. Thor Olaf brenner spesielt for å synliggjøre det samfunnsansvar foreningens medlemmer har, og hvordan bransjen mest effektivt kan bidra til verdifull utvikling av våre byer og tettsteder.

Siste blogginnlegg