|Medlemsaktiviteter
Medlemsaktiviteter 2017-12-12T09:03:23+00:00

Medlemsaktiviteter 2018

Tid Arrangement Sted
15. februar Citykonferansen Oslo
13.-16. mars MIPIM Cannes
26. april Generalforsamling og årsmøte Sted kommer
17. oktober Høstmøte for medlemmer med etterfølgende middag Hotel Continental, Oslo

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Norsk Eiendom tilbyr et opplegg for sine medlemmer i forbindelse med deres deltakelse på MIPIM som finner sted i Cannes i mars hvert år. Opplegget inneholder reiseveiledning, overnatting, arrangementsservice og lokal transport.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer studietur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa, og turen 2017 gikk til London. Les mer her.

Andre anbefalte arrangementer

Meld deg på Citykonferansen

Årskonferansen til Norsk Eiendom er en sentral og nasjonal nettverksarena som samler bransjens ledere og beslutningstakere til faglig påfyll gjennom årets spennende konferanse, Citybanketten med urban underholdning, samt utdeling av årets Citypris og Cityglød. 2018-utgaven arrangeres torsdag 15. februar, så meld deg på. Nå!

18. januar: BAE NyttårsJazz

BAE-rådet gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer samarbeidspartnere til en uformell sammenkomst og kickstart på et år som vi håper blir preget av godt samspill mellom politikere, myndigheter, bransjeforeninger og markedsaktører.