Medlemsaktiviteter

Tid Arrangement Sted
16. februar Citykonferansen Oslo
14.-17. mars MIPIM Cannes
21. mars Frokostmøte: Sirkulær økonomi Næringslivets Hus, Oslo
4. april Frokostmøte: Infrastrukturbidrag DLA Piper, Bryggegata 6 på Aker Brygge i Oslo
25. april Konferanse: Riktig med en gang Næringslivets Hus, Oslo
27. april Generalforsamling og årsmøte Hotel Continental, Oslo
3. mai Citykonferansen Bergen
23. mai Medlemsmøte Bergen
7.-10. september Studietur for medlemmer London
28. september Medlemsmøte Bergen
10. oktober EiendomsTanken Næringslivets Hus, Oslo
18. oktober Citykonferansen Nord Scandic Havet, Bodø
23. november Citykonferansen Stavanger Radisson Blu Atlantic Hotel
7. november Frokostmøte Næringslivets Hus, Oslo
30. november EiendomsTanken Næringslivets Hus, Oslo

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Norsk Eiendom tilbyr et opplegg for sine medlemmer i forbindelse med deres deltakelse på MIPIM som finner sted i Cannes i mars hvert år. Opplegget inneholder reiseveiledning, overnatting, arrangementsservice og lokal transport.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer Norsk Eiendom en studietur for våre medlemmer. Dette er en tur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa, og 7. september 2017 går turen til London. Les mer her.

Anbefalte arrangementer

Workshop 30. august: Utvikling av bærekraftige boliger

Grønn Byggallianse og Norsk Eiendom inviterer medlemmene til workshop om utvikling av bærekraftige boliger 30. august kl 8.30-12.00. Frokost serveres fra kl 8.00. En viktig hensikt med denne workshopen er å spille inn forslag til en 10-punktsliste spesielt tilpasset utvikling av boliger for salg.

Kurs i sikring mot kjøretøytrusler 11. september

Anslag i utlandet ved bruk av kjøretøy har kostet mange liv og skadet andre for livet. Angrepene har aktualisert problemstillingen om hvem som er ansvarlig for gjennomføring av tiltakene, og hvordan man kan sikre seg mot slike angrep.

Studiemodul «Eiendom fra A til Å»

Temastudiet «E1 Eiendom fra A til Å – Oslo» arrangeres i dagene 28.- 31. august i år. Modulen gir 7,5 studiepoeng og sertifikat. Samarbeidspartner er Universitetet for miljø- og biovitenskap (NMBU). Forelesere og foredragsholdere kommer fra så vel fra bransje som akademia. Påmelding foregår nå.

Digitaliseringskonferanse 8.-9. november: Fra analoge til digitale bygg

En suksessfull digitalisering av eiendomsbransjen vil kunne gi store løft på effektivitet og kvalitet. På denne konferansen får du høre hvordan byggeiere kan bidra og hvilke gevinster de kan høste.