|Medlemsaktiviteter
Medlemsaktiviteter 2018-03-13T12:16:33+00:00

Medlemsaktiviteter 2018

Tid Arrangement Sted
15. februar Citykonferansen Radizzon Blu i Oslo
27. februar Frokostmøte: Nye personvernregler (GDPR) og betydning for bransjen Næringslivets Hus
13.-16. mars MIPIM Cannes
10. april Medlemsmøte Bergen
26. april Generalforsamling og årsmøte Hotel Continental, Oslo
23. oktober Høstmøte for medlemmer med etterfølgende middag Hotel Continental, Oslo

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Norsk Eiendom tilbyr et opplegg for sine medlemmer i forbindelse med deres deltakelse på MIPIM som finner sted i Cannes i mars hvert år. Opplegget inneholder reiseveiledning, overnatting, arrangementsservice og lokal transport.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer studietur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa, og turen 2017 gikk til London. Les mer her.

Andre anbefalte arrangementer

Byggherrenes scene på Eliaden

29. mai inviterer Integra, Grønn Byggallianse/NGBC, VVS-Foreningen og Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) til dialog med byggherrer og leverandører av tekniske løsninger. Innovative byggherrer som Kjeldsberg Eiendom, DNB Næringseiendom, Höegh Eiendom m.fl entrer scenen med sine behov. Meld deg på – førstemann til mølla!

Frokostmøte 20. juni: Bruk av takflater

Grønn Byggallianse/NGBC samarbeider med FutureBuilt om en rekke frokostmøter. Andre møte i 2018 avholdes 20. juni og har tema: Takflater – slik kan det gjøres. Frokostmøtet skal vise hvordan man gjennom å utnytte takene på forskjellige måter kan tilføre nærmiljøet verdi, fordrøye flommen av overflatevann og utnytte solen.

FutureBuilt-konferansen 2018

Framtiden er urban, klimanøytral og sirkulær. Men mest av alt; den er hva vi gjør den til. Til årets FutureBuilt-konferanse kommer et stjernelag av foredragsholdere som med tydelige visjoner og stor lidenskap driver fram endring i byene våre – mot en mer bærekraftig framtid. Konferansen foregår 7. juni og arrangeres i Asker kulturhus.