|Medlemsaktiviteter
Medlemsaktiviteter 2018-03-13T12:16:33+00:00

Medlemsaktiviteter 2018

Tid Arrangement Sted
15. februar Citykonferansen Radizzon Blu i Oslo
27. februar Frokostmøte: Nye personvernregler (GDPR) og betydning for bransjen Næringslivets Hus
13.-16. mars MIPIM Cannes
10. april Medlemsmøte Bergen
26. april Generalforsamling og årsmøte Hotel Continental, Oslo
23. oktober Høstmøte for medlemmer med etterfølgende middag Hotel Continental, Oslo

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Norsk Eiendom tilbyr et opplegg for sine medlemmer i forbindelse med deres deltakelse på MIPIM som finner sted i Cannes i mars hvert år. Opplegget inneholder reiseveiledning, overnatting, arrangementsservice og lokal transport.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer studietur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa, og turen 2017 gikk til London. Les mer her.

Andre anbefalte arrangementer

Frokostmøte 20. juni: Bruk av takflater

Se programmet til frokostmøtet Takflater – slik kan det gjøres. Her viser Grønn Byggallianse/NGBC og FutureBuilt hvordan man gjennom å utnytte takene på forskjellige måter kan tilføre nærmiljøet verdi, fordrøye flommen av overflatevann og utnytte solen.