Medlemsaktiviteter

Tid Arrangement Sted
16. februar Citykonferansen Oslo
14.-17. mars MIPIM Cannes
21. mars Frokostmøte: Sirkulær økonomi Næringslivets Hus, Oslo
4. april Frokostmøte: Infrastrukturbidrag DLA Piper, Bryggegata 6 på Aker Brygge i Oslo
25. april Konferanse: Riktig med en gang Næringslivets Hus, Oslo
27. april Generalforsamling og årsmøte Hotel Continental, Oslo
3. mai Citykonferansen Bergen
23. mai Medlemsmøte Bergen
7.-10. september Studietur for medlemmer Program under utarbeidelse
12. september Medlemsmøte Bergen
17. oktober Medlemsmøte med middag Hotel Continental, Oslo
26. oktober Citykonferansen Nord Scandic Havet, Bodø
1. november Citykonferansen Stavanger Hotel Energy, Stavanger
7. november Frokostmøte Næringslivets Hus, Oslo

MIPIM

Norsk Eiendom tilbyr et opplegg for sine medlemmer i forbindelse med deres deltakelse på MIPIM som finner sted i Cannes i mars hvert år. Opplegget inneholder reiseveiledning, overnatting, arrangementsservice og lokal transport. Invitasjon MIPIM 2017.

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Mer info om MIPIM

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer Norsk Eiendom en studietur for sine medlemmer. Dette er en tur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa. Her kan du lese om turen for 2016 og her kan du se programmet.

Anbefalte arrangementer

25. april: Konferansen Riktig med en gang

Grønn Byggallianse, Integra, Norsk Eiendom, NGBC, Bygg 21 og Standard Online inviterer til årets “Riktig med en gang” 25. april i Oslo. Konferansen setter søkelyset på hvordan vi får en god overgang fra prosjekt til driftsfase. Målet er å inspirere driftsteam til å tenke nytt, og til å gjøre annerledes valg og ta bedre beslutninger tilbake på arbeidsplassen.

Generalforsamling i Norsk Eiendom

Norsk Eiendoms generalforsamling for driftsåret 2016 avholdes torsdag 27. april kl 1600 på Hotel Continental i Oslo. Arrangementet innledes med et åpent møte. Umiddelbart etter dette avholdes generalforsamling. Etter generalforsamlingen serveres aperitiff og festmiddag.

Frokostmøte 27. april: Ladeløsninger for elbiler

På dette frokostmøtet settes søkelyset på smart elbillading i kontorgarasjer og kjøpesentre: Hvor langt har teknologien kommet? Hvordan sikre god husholdning med energi og effekt i nye og eksisterende garasjeanlegg? Arrangører er Grønn Byggallianse og Nelfo.

Studiemodul «Eiendom fra A til Å»

Senter for eiendomsfag arrangerer studiemodulen «Eiendom fra A til Å». Den skal gi en bredere forståelse av eiendom og en eiendoms verdikjede samt de ulike perspektiver en eiendom kan betraktes ut fra og jobbes med. Modulen gir karakterutskrift med 7,5 studiepoeng samt sertifikat. Første undervisningsdag er 28. august i Oslo.