|Medlemsaktiviteter
Medlemsaktiviteter 2018-03-13T12:16:33+00:00

Medlemsaktiviteter 2018

Tid Arrangement Sted
15. februar Citykonferansen Radizzon Blu i Oslo
27. februar Frokostmøte: Nye personvernregler (GDPR) og betydning for bransjen Næringslivets Hus
13.-16. mars MIPIM Cannes
10. april Medlemsmøte Bergen
26. april Generalforsamling og årsmøte Hotel Continental, Oslo
23. oktober Høstmøte for medlemmer med etterfølgende middag Hotel Continental, Oslo

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Norsk Eiendom tilbyr et opplegg for sine medlemmer i forbindelse med deres deltakelse på MIPIM som finner sted i Cannes i mars hvert år. Opplegget inneholder reiseveiledning, overnatting, arrangementsservice og lokal transport.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer studietur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa, og turen 2017 gikk til London. Les mer her.

Andre anbefalte arrangementer

Generalforsamling 26. april kl 16

Norsk Eiendom holder på tradisjonen og inviterer til generalforsamlingen i de ærverdige lokalene på Hotel Continental, i år 26. april kl 16.00. Vi starter ettermiddagen med et åpent medlemsmøte med foredragsholdere som ser nærmere på eiendomsbransjens kunder - leietagerne. Umiddelbart etter det åpne møtet avholdes generalforsamling, og vi avslutter med 3-retters middag med kaffe avec.

Frokostmøte om sykkelvennlig by

Hvordan kan bygninger og arkitektur spille en rolle for endring til en mer sykkelvennlig by? Hvilken rolle kan eiendomsutviklere ha for å gjøre byer mer sykkelvennlig? Det er spørsmål som stilles på frokostmøtet i regi av Norwegian Green Building Council - NGBC, 19. mars.

Standard morgen om FM-standarder

Standard Norge og Norges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF) inviterer til frokostmøte 21. mars om standarder for eiendomsforvaltning (FM). I tillegg presenteres gode eksempler på hvordan man kan lykkes med bruk av dem.

Studietur om sirkulære bygg

Nederland leder an i den sirkulære økonomien og ambisiøse utbyggere med samarbeidspartnere inviteres derfor dit på studietur. Studieturen, som foregår 11.-13.april, arrangeres av FutureBuilt i samarbeid med Grønn Byggallianse, Circular Norway og Nederlands ambassade i Oslo.