Medlemsaktiviteter

Tid Arrangement Sted
16. februar Citykonferansen Oslo
14.-17. mars MIPIM Cannes
21. mars Frokostmøte: Sirkulær økonomi Næringslivets Hus, Oslo
4. april Frokostmøte: Infrastrukturbidrag DLA Piper, Bryggegata 6 på Aker Brygge i Oslo
25. april Konferanse: Riktig med en gang Næringslivets Hus, Oslo
27. april Generalforsamling og årsmøte Hotel Continental, Oslo
3. mai Citykonferansen Bergen
23. mai Medlemsmøte Bergen
7.-10. september Studietur for medlemmer Program under utarbeidelse
28. september Medlemsmøte Bergen
17. oktober Medlemsmøte med middag Hotel Continental, Oslo
26. oktober Citykonferansen Nord Scandic Havet, Bodø
1. november Citykonferansen Stavanger Hotel Energy, Stavanger
7. november Frokostmøte Næringslivets Hus, Oslo

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Norsk Eiendom tilbyr et opplegg for sine medlemmer i forbindelse med deres deltakelse på MIPIM som finner sted i Cannes i mars hvert år. Opplegget inneholder reiseveiledning, overnatting, arrangementsservice og lokal transport.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer Norsk Eiendom en studietur for våre medlemmer. Dette er en tur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa, og 7. september 2017 går turen til London. Les mer her.

Anbefalte arrangementer

Studiemodul «Eiendom fra A til Å»

Temastudiet «E1 Eiendom fra A til Å – Oslo» arrangeres i dagene 28.- 31. august i år. Modulen gir 7,5 studiepoeng og sertifikat. Samarbeidspartner er Universitetet for miljø- og biovitenskap (NMBU). Forelesere og foredragsholdere kommer fra så vel fra bransje som akademia. Påmelding foregår nå.

Digitaliseringskonferanse 8.-9. november: Fra analoge til digitale bygg

En suksessfull digitalisering av eiendomsbransjen vil kunne gi store løft på effektivitet og kvalitet. På denne konferansen får du høre hvordan byggeiere kan bidra og hvilke gevinster de kan høste.