|Opptak fra frokostmøter
Opptak fra frokostmøter2017-04-18T12:12:29+00:00

Opptak fra frokostmøter

.

Anbefalte arrangementer

27. september: Introduksjonskurs i WELL

Etter et vellykket WELL-kurs i våres, tilbyr nå Grønn Byggallianse nok et kurs. Målet er å øke kompetansen om helsefremmende bygg og å undersøke om det er ønske om WELL-sertifisering i Norge. Sertifiseringssystemet WELL er det første sertifiseringssystemet i verden som kun har som hensikt å sette menneskets helse og velvære i fokus.

10. oktober: BREEAM-NOR-sertifiserte boliger

På et møte i Brød & Miljø 10. oktober presenteres de to første boligprosjektene som er BREEAM-NOR-sertifisert; Eufemias Hage og Hollenderkvartalet. Begge prosjektene ligger i sentralt i Oslo øst, i områder som i dag gjennomgår store endringer.

14.-15. november: Fra analoge til digitale bygg

Byggene i lavutslippssamfunnet er «smarte» og attraktive for menneskene. Nå går vi fra ord til handling, og leverandørene utfordres til innovativ digital revolusjon: På konferansen vil du møte aktuelle aktører, og bli oppdatert om muligheter og gevinster med digitale løsninger for vår bransje. Beste praksis og kunnskapsdeling er også sentrale temaer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår personvernerklæring. her. Les vår informasjon om bruk av informasjonskapsler. Ok, jeg forstår