|Opptak fra frokostmøter
Opptak fra frokostmøter 2017-04-18T12:12:29+00:00

Opptak fra frokostmøter

.

Omdømmebygging

7. november 2017

Infrastrukturbidrag

4. april 2017

Sirkulær økonomi

21. mars 2017

Utslippsfrie byggeplasser

13. desember 2016

Ny standard kravspesifikasjon for utleie av kontorlokaler

1. september 2016

Anbefalte arrangementer

Generalforsamling 26. april kl 16

Norsk Eiendom holder på tradisjonen og inviterer til generalforsamlingen i de ærverdige lokalene på Hotel Continental, i år 26. april kl 16.00. Vi starter ettermiddagen med et åpent medlemsmøte med foredragsholdere som ser nærmere på eiendomsbransjens kunder - leietagerne. Umiddelbart etter det åpne møtet avholdes generalforsamling, og vi avslutter med 3-retters middag med kaffe avec.

Frokostmøte om sykkelvennlig by

Hvordan kan bygninger og arkitektur spille en rolle for endring til en mer sykkelvennlig by? Hvilken rolle kan eiendomsutviklere ha for å gjøre byer mer sykkelvennlig? Det er spørsmål som stilles på frokostmøtet i regi av Norwegian Green Building Council - NGBC, 19. mars.

Standard morgen om FM-standarder

Standard Norge og Norges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF) inviterer til frokostmøte 21. mars om standarder for eiendomsforvaltning (FM). I tillegg presenteres gode eksempler på hvordan man kan lykkes med bruk av dem.

Studietur om sirkulære bygg

Nederland leder an i den sirkulære økonomien og ambisiøse utbyggere med samarbeidspartnere inviteres derfor dit på studietur. Studieturen, som foregår 11.-13.april, arrangeres av FutureBuilt i samarbeid med Grønn Byggallianse, Circular Norway og Nederlands ambassade i Oslo.