Flyfoto av Haukeland Sykehus
Foto Haukeland Sykehus.

Norsk Eiendom avd. Bergen har gleden av å invitere til medlemsmøte mandag 12. november kl 16.00. Flere av medlemsmøtene tidligere har vært hos private utbyggere, mens vi denne gang ønsker å belyse noen av de nye offentlige eiendommene i Bergen.

Vi har vært så heldig å få innpass hos Det nye Energisenteret for barn og unge på Haukeland Sykehus, hvor de har et ekstra fokus på kunden (altså barnet) i sentrum. Her har man har lagt opp til all nødvendig behandling og oppfølging tilbys på et sted til beste for pasientene.

Daglig leder Torhild Vedeler vil ta imot oss i deres nye praktbygg.

I tillegg har vi fått anledning til å besøke nye Haraldsplass Sykehus, hvor LAB entreprenør med prosjektleder Vegard Eik vil fortelle om utbyggingen samt at programdirektør Trond Fagerli fra Haraldsplass Stiftelsen vil informere om nybygget.

Her møter vi også interiørarkitekt Mary Kate Grønner Tidemann. Hun vil fortelle om hvordan de har jobbet for å lage et godt sykehus for pasientene.

For de som ønsker det så tar vi felles bespisning på Bien ved Danmarksplass for egen regning. Hvis vi blir ca 18-20 stk. til mat så vil Bien Restaurant kunne tilby en tre-retters middag i lukket selskap.

Hvis vi blir færre som går ut etter møtet, samles vi på Bien Snackbar hvor de har en enklere meny med f.eks. hamburger og sjømat.

Agenda medlemsmøte

16.00     Fremmøte på Energisenteret på Haukeland Sykehus. Det er parkering i sentralblokken. (HC med parkeringsbevis på spesielt avmerkede plasser)

16.10     Omvisning på det nye Energisenteret for barn og unge

17.00     Vi spaserer til Haraldsplass Sykehus

17.10     Informasjon om nybygget fra Stiftelsen (eier) og LAB Entreprenør

18.00     Siste nytt fra foreningen v/ Thor Olaf Aksjer

18.30     Vi drar til Bien

Imøteser påmelding og om du blir med til mat på Bien, senest kl 10.00 fredag 9. november.

Velkommen!

Praktisk informasjon

Tid: Mandag 12. november kl 16.00
Sted: Oppmøte på Energisenteret på Haukeland Sykehus, Haukelandsbakken 15

Medlemsmøtet er gratis. Middag til selvkost.

Meld deg på her

Påmeldingsfrist 9. november, kl 10.00