Invitasjon til medlemsbedrifter i Norsk Eiendom

Vi har gleden av å invitere til vårt årlige høstmøte med etterfølgende festmiddag. Etter møtet serveres aperitiff ca kl 18.30, før vi setter oss til bords.

Program

Blir det noen endringer for vår bransje etter valget? Norsk Eiendom vil uansett komme sterkere på banen i boligpolitikken!

Refleksjoner etter årets stortingsvalg

Vi har utfordret Andreas Slettholm, Christian V. Dreyer og Morten Andreas Meyer til å kommentere på forventet politikk innen aktuelle områder som byutvikling, boligsatsning, miljøutfordringer og skattesystem.

Norsk Eiendoms boligpolitikk

Thor Olaf Askjer vil presentere en offensiv politikk for å bidra til økt livskvalitet.

Vi har utfordret Andreas Slettholm, Christian V Dreyer og Morten Andreas Meyer til å gi oss ris og ros for det politikkdokumentet styret i Norsk Eiendom nettopp har vedtatt.

Statistikk for infrastrukturbidrag

Norsk Eiendom er i ferd med å utvikle en statistikk for infrastrukturbidrag. Carl Henrik Borchsenius presenterer hva vi har gjort og planene fremover.

7 veier til sterkere posisjon

Norsk Eiendom har utviklet en verktøykasse inneholdende 7 moduler som bedriftene selv kan benytte seg av, for å styrke sin egen posisjon. Carl Henrik Borchsenius presenterer verktøykassen.

Bidragsytere

Praktisk informasjon

Tid: 17. oktober kl 16.00.
Sted: Hotell Continental
Pris: Medlemsmøtet er gratis
Middag kl 19.00 kr 1.280,- (mva tilkommer)

Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt medlemmer i Norsk Eiendom. Kaffe og rundstykke serveres i forkant av møtet, møt gjerne opp i god tid.

Påmelding

Påmeldingsfrist 12. oktober
Bindende påmelding

Andreas Slettholm
Journalist og kommentator i Aftenposten. Tidligere PR-byråkrat i Kulturmeglerne.

Christian V. Dreyer
Administrerende direktør i Eiendom Norge, bransje-organisasjonen for norske eiendoms-meglingsforetak. Utgir månedlig sin boligprisstatistikk.

Morten Andreas Meyer
Generalsekretær i Huseiernes Landsforbund. Tidligere Statsråd for Høyre og rådgiver i First House.