Kan vi bygge oss ut av klimakrisen? Det kan vi, i følge eiendomsbransjens visjoner for 2050. På FutureBuilt-konferansen viser vi at det er mulig – allerede nå.

Det handler om å ommøblere gatene og bo litt tettere, bruke og produsere energi litt smartere, sirkulere bygg og materialer i stedet for å kaste dem og produsere arkitektur og byggevarer med null utslipp. Det er ikke spesielt vanskelig og vi kan gjøre det i dag. Til årets FutureBuilt-konferanse har vi hentet inn både internasjonale foredragsholdere og lokale eksperter og entusiaster med visjonene og løsningene i lomma.

Kom, se, hør og bli inspirert – på Norges viktigste møteplass for alle som vil få med seg det siste innen klimavennlig byutvikling og arkitektur.

To fulle dager

Dag 1: Hoved-konferanse i Bærum Kulturhus i Sandvika. Årets program tar utgangspunkt i eiendomssektorens veikart mot 2050. Vi viser hvordan løsningene vi trenger for å realisere eiendomssektorens fremtidsvisjoner allerede finnes, og at de mest innovative byene og byggeprosjektene allerede er godt i gang med å gjøre visjoner til virkelighet.

Dag 2: Her kan du velge mellom Rullende seminar med besøk til fire ferske FutureBuilt-prosjekter, eller halvdagsseminaret Nullutslippsbyen – case Fornebu, hvor vi viser hvordan forslaget fra Bærums klimapanel om et utslippsfritt Fornebu i løpet av de neste 10 årene kan omsettes til harde fakta på bakken.

Årets konferanseprogram er utarbeidet i samarbeid med Grønn Byggallianse og Smart City Bærum.

Eiendomssektorens veikart mot 2050

Grønn Byggallianse er medarrangør på FutureBuilt2017. Eiendomssektorens veikart mot 2050 har satt agenda for årets konferansetema. Veikartet er utarbeidet av Grønn Byggallianse og Norsk Eiendom. Les mer og last ned veikartet her.

Noen høydepunkter fra programmet

Klikk her for program og påmelding

Praktisk informasjon

Hovedkonferanse
8. juni kl. 09.00-17.00 (registrering fra kl. 08.00)
Sted: Bærum Kulturhus, Sandvika

Parallell 1: Rullende seminar
9. juni kl. 08.00-ca. 17.00
Adresse: Oppmøte på Brynseng skole, Brynsengfaret 8-12, Oslo
Adkomst: Brynseng skole ligger rett ved Brynseng T-banestasjon

Parallell 2: Nullutslippsbyen – case Fornebu. Halvdagsseminar
9. juni kl. 09.00-13.00
Adresse: The Local på Fornebuporten, Oksenøyveien 10, 1366 Lysaker
Adkomst: Buss 31, 28, 36E og 24. Holdeplass  Fornebuparken