|Aktuelt
Aktuelt2019-02-11T13:21:16+00:00

Prioriterte saker

Eiendomsverden samlet på MIPIM i Cannes

MIPIM i Cannes har etablert seg som en viktig møteplass for eiendomsbransjen i Norge og globalt. Gjennom en innholdsrik uke gjennomføres formelle og uformelle møter, samtaler og andre arrangementer. Det er rikelig med anledninger til faglig påfyll, treffe nye og gamle kontakter, samt la seg inspirere av spennende utviklingsprosjekter fra hele verden.

18. mars 2019|
Load More Posts

Nyheter

Elektronisk signering av leiekontrakter

Ønsker du og din bedrift ta i bruk elektronisk signering av leieavtaler? I forbindelse med informasjonsmøtene om de nye malene har vi laget en presentasjon om hvordan elektronisk signering fungerer.

Fullsatt frokostmøte om kontraktsmaler

De nye kontraktsmalene for utleie av næringseiendom har vakt stor interesse. Møtene hos Advokatfirmaet Føyen Torkildsen og Norsk Eiendom ble raskt fulltegnet. På lenken under kan du se opptak og presentasjonen fra møtene.

Medlemsmøte i Bergen hos PwC (2. april)

Norsk Eiendom avd. Bergen inviterer til medlemsmøte 2. april. Vi tar for oss prosjektet Lyseparken – hvilke målsetninger har Os kommune, og hvilke utfordringer og muligheter finnes? Etter møtet blir det middag hos PwC. Se lenken for program og påmelding.

Betaler vi skatt med glede? (4. april)

Hvilke utfordringer opplever din bedrift knyttet til skatt og hvilke skattepolitiske spørsmål synes du Norsk Eiendom bør prioritere? Vi inviterer medlemmene til "EiendomsTank" 4. april i Næringslivets Hus. Etter en kort innledning om ulike sider ved skatt knyttet til eiendom, blir det debatt. Velkommen!

Oslo Areal viser vei for miljøriktig materialvalg

Norsk Eiendoms medlem Oslo Areal inviterte til fagtreff om miljø- og klimavennlige bygningsprodukter. – Det er veldig positivt med et slikt møte. På denne måten tar de ansvar og bidrar til å bygge forståelse og kompetanse om miljøriktige materialvalg i hele bransjen, sier Carl Henrik Borchsenius, fagsjef for bransjeutvikling i Norsk Eiendom.

CityGlød og konkurransekraft

Norsk Eiendoms representant i juryen for CityGlød, Gunnar Bøyum, skriver i Estate nyheter at det ikke kun er med hverandre eiendomsselskapene konkurrerer om de gode hodene, men med flere bransjer. Han fremhever betydningen CityGlød har for å hedre de nye talentene.

Super stemning på skiskytterstafett

For første gang, og forhåpentligvis i en rekke av flere, gikk tidenes første eiendomsmesterskap i skiskyting av stabelen 4. mars. Takk til alle som deltok og bidro til Aktiv mot kreft. Se hvem som vant og bilder fra arrangementet.

Skiskyting mot kreft

Norsk Eiendom setter fokus på kreftsaken og fysisk aktivitet. I samarbeid med Føyen Torkildsen inviterer vi eiendomsbransjen til Skiskyting mot kreft.

Vil ha fossilfrie byggeplasser innen 2025

Vi inviterte klima- og miljøminister Ola Elvestuen og Teknisk Ukeblad til å se en fossilfri byggeplass hos våre medlemmer Aspelin Ramm og Storebrand Eiendom. Norsk Eiendoms fagsjef Carl Henrik Borchsenius ønsker regjeringens krav om fossilfri byggeplass innen 2025 velkommen.

Load More Posts
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår personvernerklæring. her. Les vår informasjon om bruk av informasjonskapsler. Ok, jeg forstår