|Aktuelt
Aktuelt2017-01-09T15:42:38+00:00

Prioriterte saker

Lansering av veileder for søkeprosesser …

Norsk Eiendom og Forum for Næringsmeglere har lansert «Prosessveileder for søkeprosesser». – For å sikre at veilederen blir brukt, anbefaler vi alle leietakerrådgivere å stemple sine dokumenter med merket som viser at de følger veilederen, sier Carl Henrik Borchsenius i Norsk Eiendom, som har vært prosjektleder for veilederen.

13. desember 2018|
Load More Posts

Nyheter

Hva Røkkes Det store blå kan og bør gi tilbake

I en artikkel i Budstikke, sier Thor Olaf Askjer og Carl Henrik Borchsenius: - Vi mener debatten om prosjektet Det store blå bør bli rikere. Den bør dreie seg mer om behov, kvaliteter, innhold og samfunnsbidrag.

Nettverk for finans og eiendom

Første møte i Finansforum ble avholdt 14. november, arrangert av Norsk Eiendom, Grønn Byggallianse og Finans Norge. Deltagerne kom fra eiendomsbransjen og bankvirksomheter. Banker og finansinstitusjoner retter seg mer inn mot en mer bærekraftig vekst, og vil prioritere lån til prosjekter med grønne kvaliteter.

4. mars: Eiendomsmesterskap i skiskyting

Sammen med Føyen Torkildsen inviterer vi til Åpent eiendomsmesterskap i skiskyting mandag 4. mars 2019 kl. 18.30 hos Fossum Idrettsforening. Alle kan være med og ingen forhåndskunnskaper er nødvendig for å delta.

Veileder: Avtaler med offentlige leietakere

Statsbygg lanserte i juni 2018 en ny mark-up versjon av standard leieavtale for næringslokaler (nye/rehabiliterte lokaler) versjon 5. utgave 09/16. Som følge av dette har Norsk Eiendom nå revidert veilederen for leieavtaler med offentlige leietakere.

Endringer i byggherreforskriften – høring

Arbeidstilsynet ønsker å oppnå bedre sikkerhet, helse og arbeidsmiljø i bygge- og anleggsbransjen, og har utarbeidet forslag til endringer i byggherreforskriften. Norsk Eiendom mener at det fremlagte forslaget på mange punkter har blitt forbedret og tydeliggjort. Det er imidlertid sider ved forslaget som fortsatt kan forbedres.

Forslag til vinner av Cityprisen 2019?

På Citykonferansen 14. februar skal den nasjonale Cityprisen deles ut. Juryen er i gang med arbeidet å finne en verdig vinner. Har du en kandidat til Cityprisen 2019? Send ditt forslag til netten.ostberg@asplanviak.no. Frist for innmelding er fredag 26. oktober. Blant jurymedlemmene er adm.dir. Thor Olaf Askjer i Norsk Eiendom.

Frokostmøte 30. nov: Boligkjøpere og bærekraft?

Dette er et frokostseminar for sivilarkitekter, entreprenører og boligutviklere. Meld deg på Miljømerkings frokostseminar og hør Martin Gran i Snøhetta fortelle hvordan man kan utvikle bygg og boliger som tilfredsstiller hele mennesket og Martin Asp i JM fortelle hvorfor de vil svanemerke alle boligene de bygger.

Frokostmøte 29. nov: Sirkulær økonomi i praksis

Ordet sirkulærøkonomi er et hett tema om dagen, men hva betyr det egentlig, og hvilken påvirkning har det på prosesser i byggeprosjekter? Grønn Byggallianse inviterer nå i samarbeid med Circular Norway og FutureBuilt, til frokostmøte i serien «Slik kan det gjøres» der temaet er nettopp sirkulærøkonomi i praksis.

Frokostmøte 20. nov: Veileder for søkeprosesser

Norsk Eiendom har i samarbeid med Forum for Næringsmeglere utarbeidet en prosessveileder for søkeprosesser. På frokostmøtet vil en leietagerrådgiver og en gårdeier i fellesskap gå gjennom veilederen.

Load More Posts
Saker fra 2015 og eldre
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår personvernerklæring. her. Les vår informasjon om bruk av informasjonskapsler. Ok, jeg forstår