|Aktuelt
Aktuelt2019-02-11T13:21:16+02:00

Prioriterte saker

Load More Posts

Nyheter

Høring: Eiendomsskatt ved kommunesammenslåing

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har rapporten «Bedre regulering av større utbyggingsprosjekter» på høring. I rapporten foreslås flere endringer i eierseksjonsloven for å legge bedre til rette for større eierseksjonssameier. Har du innspill til Norsk Eiendoms høringssvar?

13. august: Frokostmøte om bokvalitet under Arendalsuka

Hvordan kan myndigheter, forbrukere og boligutviklere legge til rette for bedre livskvalitet i morgendagens boområder? Gjeldende politikk og regelverk har i høy grad dreid seg om boligens tekniske kvaliteter. Det er ikke uten videre en nær sammenheng mellom tekniske krav og livskvalitet for de som bor der. Hvordan skaper vi bokvalitet? Velkommen til debatt!

Bergen kåret til mest attraktive by

Juryen mener Bergen har tatt modige og nytenkende grep for å styre byutviklingen på en bærekraftig måte. Byen viser hvordan byutvikling også er samfunnsutvikling, står det i juryuttalelesen da Bergen ble vant tittelen Mest attraktive by i den årlige kåringen av Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Vellykket Citykonferanse i Bergen

– Det var et variert og aktuelt fagprogram gjennom hele dagen og vi ønsker å gratulere Ingrid Kyvig i Harris Advokatfirma som vant Cityglød Bergen, en pris for unge og lovende talenter i eiendomsbransjen, sier Carl Henrik Borchsenius i Norsk Eiendom.

Load More Posts