Bli med på bransje­dugnad for Aktiv mot kreft! Premie til heldig vinner

føyen torkildsen logo

Den årlige skiskytingstafetten for bransjen vi arrangerer med Føyen Torkildsen blir i år en digital Spleis-stafett! Pengene går som vanlig uavkortet til Aktiv mot kreft. Få med din bedrift – og gi gjerne et personlig bidrag!

Over 300.000 nordmenn lever med kreft. 2021 blir et annerledes år – men behovet for trening i kreftfore­bygging og -behandling blir ikke mindre i 2021.

Denne spleisekampanjen er et felles initiativ fra Norsk Eiendom og Føyen Torkildsen. Vårt mål er å samle inn kr. 150.000 til Aktiv mot kreft. Summen tilsvarer et splitter nytt «Digitalt Pusterom», som kan gi bedre helse til folk med kreft over hele landet.

Thekla Brun-Lie (Foto Vegard Breie – Norges Skiskytterforbund)

Premie

Du kan gi anonymt, men det er også lov å skryte i sosiale medier og på Spleis-siden 😉 Blant bedriftene som bidrar trekker vi ut en heldig vinner. Holmenkollen Biathlon og skiskytter Thekla Brun-Lie stiller opp som premie. Laget ditt får et eksklusivt arrangement med skiskyting i Kollen og får lære av de beste!

Hva ditt bidrag betyr

Aktiv mot kreft er en privat stiftelse etablert av Grete Waitz og Helle Aanesen. Stiftelsens mål er å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Derfor etablerer de treningsrom, eller Pusterom som de kaller det, på kreftsykehus i Norge.

Forskning viser at fysisk aktivitet kan være positivt for de aller fleste kreftpasienter – både under og etter behandling. Men viktigst av alt; det skaper mestringsfølelse og øker livskvaliteten.

Klikk her for å gi ditt bidrag!

Klarer vi sammen å nå målet om å samle inn kr. 150.000?

Vinnerlaget AF Eiendom med deltagerne Ole B. Johansen, Øyvind Lortentzen, Marius Leidal og Christoffer Aase mottok medalje, heder og ære både i 2020 og 2019!

Klikk under for å se bilder fra skiskyttestevnet 2019 og 2020. Det finnes flere bilder på Facebook her og her

2020-12-22T06:00:01+01:0022. desember 2020|

Del saken på sosiale medier:

Go to Top