Kandidatene til Cityglød 2021, som deles ut på Citykonferansen, er klare.

Prisen, som skal hedre unge og lovende talenter i eiendomsbransjen under 35 år, blir delt ut for femte gang under Citykonferansen på hotellet The Hub i Oslo den 22. juni i år. Prisen deles ut samarbeid med Ung i næringseiendom, bransjeforeningen Norsk Eiendom og Estate Media.

– De tre finalistene understreker bredden i eiendomsfagene og er gode eksempler hvordan nye unge krefter bidrar til at bransjen tør å utfordre det bestående, skape bedre løsninger for kundene og utvikler gode samfunn. Innovasjon, menneske og merverdi er tre sentrale elementer vi har sett etter, sier Gunnar Bøyum, adm dir i Aspelin Ramm.

De tre finalistene er:

Amir Folkestad Habhab
Marketer

Habhab har jobbet med egne oppstartsselskaper helt siden videregående skole. Gründer og CEO i Marketer et selskap som har utviklet seg til å bli et av de mest spennende proptech-selskapene i Europa. Marketer tilbyr digital markedsføring og salg av eiendom rettet mot både brukt- og nybolig samt nærings­eiendom. Selskapet har også stor suksess utenfor Norge i over 20 land fordelt på alle kontinenter. Habhab leder nå et team på totalt 87 ansatte og fulltids innleide.

Ingemund Skålnes
OBOS Living lab

Skålnes ble i 2019 leder for OBOS nye innovasjonsprosjekt, Living Lab. Hans nysgjerrighet og evne til å utfordre det bestående gjør at Living Lab på kort tid har fått status som en av de viktige testarenaene for videreutvikling av boliger. Juryen verdsetter at et stort selskap som OBOS ansetter unge mennesker i lederstillinger som bidrar med nyskapning i bygg.

Jan Christian Vestre
Vestre

Vestre overtok møbelfabrikken i svært ung alder og har med sitt lederskap siden 2012 bidratt til at bedriften har ekspandert kraftig. Selskapet har hatt en jevn vekst på over 20% hvert år, kontorer i 5 land og oppdrag i 30. Vestres filosofi handler om å gjøre verden til et bedre sted ved å bruke sine produkter og egne eiendommer til å skape inkluderende møteplasser og en mer åpen og demokratisk by- og stedsutvikling.

Kommende arrangementer

NyttårsJAZZ med BAE-næringen

27. januar • 16:00 - 20:00

Rapportlansering: Morgendagens kontorbehov

3. februar • 11:00 - 12:00

Citykonferansen Oslo 2022

29. mars • 12:00 - 20:00