Hvem bør velges til Norsk Eiendoms styre?

Norsk Eiendom er eiendomsbransjens viktigste talerør og pådriver. Som bransjeforening for mer enn 250 eiendomsaktører over hele landet, sprer vi kunnskap om eiendomsbransjen og bygger bro til samfunnet.  Ønsker du å være med å styrke Norsk Eiendom eller kjenner du noen som bør stille til styret?

På generalforsamlingen 22. april skal nye personer velges til styret. Etter seks år går dagens styreleder ut, og tre styremedlemmer er også på valg.

Valgkomiteen ønsker innspill på gode kandidater. Det er viktig for foreningen at styret speiler vår medlemssmasse knyttet til geografi og type bedrift.

Avtroppende styreleder, Øystein Thorup, leder valgkomiteen. Øvrige medlemmer av valgkomiteen er Morten Jakhellen og Marianne Tvenge.

Kandidatforslag sendes til valgkomiteens leder på oft@avantor.no innen 28. januar.

Dagens styre

Styret velges for to år, og består i dag av:

  • Leder: Øystein Thorup (Avantor), 2020-2021
  • Christine Kahrs (Paal Kahrs Eiendom), 2019-2021
  • Stig Bech (Wiersholm), 2019-2021
  • Salman Saeed (Flexspace), 2019-2021
  • Ingse Galtung Døsvig (Bara Eiendom), 2020-2022
  • Ida Aall Gram (AF Gruppen), 2020-2022
  • Observatør: Katharina Bramslev (Grønn Byggallianse)
Dagens styre i Norsk Eiendom. Fra venstre: Salman Saeed, Ida Aall Gram, Øystein Thorup, Stig Bech, Ingse Galtung Døsvig og Christine Kahrs, .
Avtroppende styreleder, Øystein Thorup, leder valgkomiteen.

Om Norsk Eiendom

Vi representerer kanskje den delen av næringslivet som setter tydeligst spor etter seg i store og små lokalsamfunn. Dette gir oss et betydelig ansvar. Utgangspunktet er selvsagt at eiendomsselskapene ser attraktive forretningsmuligheter i å utvikle og forvalte tomter og bygninger, men våre medlemmer ønsker også å ta et samfunnsansvar.

Norsk Eiendom jobber for at våre medlemmer skal lykkes og gjøre deres hverdag enklere. Vi jobber for å dra bransjen fremover, og sikre gode rammevilkår.

Norsk Eiendoms tror på at vi gjennom godt samarbeid med politiske myndigheter og offentlig forvaltning kan skape varige samfunnsverdier og forbedre måten vi jobber, lever og bor.

2021-02-09T17:41:46+01:0014. januar 2021|

Del saken på sosiale medier:

Go to Top