Det er blitt en årlig tradisjon at prisen Cityglød deles ut under middagen på Citykonferansen. I februar i 2020 skal Cityglød deles ut for fjerde år på rad, og nå har juryen startet jakten på kandidater.

Vignett citykonferansen oslo

– Vi ser etter unge flinke folk som har utrettet mye i eiendomsbransjen. Men de trenger ikke å jobbe i tradisjonelle eiendomsselskaper eller som rådgivere. Det kan også være noen som har gjort noe nytt og spennende innenfor proptech eller på miljøsiden. De som vinner Cityglød må ha bidratt vesentlig til eiendomsbransjens utvikling. Det er ikke nok å etablere et selskap med noen millioner i resultat, sier adm. direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm.

Han sitter i juryen på vegne av Norsk Eiendom og og har med seg Carine Bjørvik Andersen fra Estate Kunnskap og styremedlemmene i Ung i Næringseiendom, Katrine Belsvik fra AB Invest og Frikk Hoven fra DNB Næringsmegling.

I 2019 var det Prognosesenterets sjeføkonom Nejra Macic som vant Cityglød, mens Espen T. Lundkvist i Bonum vant i 2018. Mesh Norway-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm vant Cityglød 2017.

Les mer på Estate nyheter

Kommende arrangementer

NyttårsJAZZ med BAE-næringen

27. januar • 16:00 - 20:00

Rapportlansering: Morgendagens kontorbehov

3. februar • 11:00 - 12:00

Citykonferansen Oslo 2022

29. mars • 12:00 - 20:00