Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Velkommen til Citykonferansen Oslo

Vi ønsker velkommen til Norsk Eiendoms tradisjonsrike årskonferanse, Citykonferansen 2021, som blir den 34. i rekken – og selvfølgelig med hensyn til gjeldende smittevernregler.

I fjor ble det full klaff på Citykonferansen med debattkonseptet CityTalks. I år satser vi derfor på å gjenta suksessen – denne gang på flotte The Hub! Vi legger opp til spennende samtaler hvor gjestene selvfølgelig blir utfordret på fag, men også med en personlig touch. Årets konferanse ledes av duoen Caroline Krefting fra Carucel Eiendom og Norsk Eiendoms styreleder Stig Bech.

CityTalks handler om en miks av foredrag og diskusjon med en langt mer uformell stil, der også publikum involveres på nye og engasjerende måter. Vi vil få spennende debatter og innlegg om utfordringene samfunnet står ovenfor ved boligprisutvikling og utbygging, og hvordan pandemiåret har påvirket arbeids- og reiseliv.

Dagen avsluttes med DJ, noe godt i glasset og selvfølgelig årets høydepunkter med kåring av vinneren av talentprisen Cityglød og årets Citypris.

Medlemmer i Norsk Eiendom får 10% rabatt.

Meld deg på!

Program

12:00 Vi møtes til lunsj på The HUB

13:30 Norsk Eiendom ønsker velkommen til Citykonferansen: God eiendomsutvikling skal gi merverdi for samfunnet rundt. Bygg former byer, nabolag og folk. Hvordan eiendommer utvikles, påvirker både arbeidsliv og dagliglivet, jobb og fritid. Tellevik Dahl vil fortelle om hvordan vi løser vårt samfunnsansvar. Tone Tellevik Dahl

13:40 Åpningsinnlegg ved Kommunal- og moderniseringsdepartementet: Styreleder i Norsk Eiendom, Stig Bech intervjuer Heidi Nakken, statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Heidi Nakken

14:00 CityTalk; Hvordan få fart på boligbyggingen i Oslo? Med Elin Børrud, Baard Schumann, Nejra Macic, Rasmus Reinvang, Tone Tellevik Dahl, Stig L. Bech, Caroline Krefting

14:40 PAUSE

15:10 Veien ut av koronakrisen: Hva er i vente for norsk økonomi og boligmarkedet? Med Kjersti Haugland

15:40 Presentasjon av de nominerte til CityGlød 2021

15:50 CityTalk: Hekkbølgen etter covid-19.. Hvilke «korona-trender» vil sette seg og bli en del av markedet i fremtiden og hva vil påvirke bransjen i årene som kommer.

  • Ferie i eget land er kommet for å bli. Mens Anders Buchart bygger som en gal for å møte etterspørselen i markedet, skyter prisene i været.
  • Digitale mathaller. Frøya Hetzel har hatt kjempesuksess med sin «digital food court», og konseptet kan også vise seg å være bærekraftig når vi vender tilbake til hverdagen.
  • Den siste tiden forsterket våre krav til kollektive, bærekraftige løsninger og samarbeid – Ida Gravdal Haldorsen, leder av Bjørvikaforeningen reflekterer rundt utviklingen.

16:30 PAUSE

17:00 Presentasjon av de nominerte til Cityprisen 2021: De tre finalistene til Cityprisen 2021 er Harbitz torg på Skøyen i Oslo, Ticonbygget på Strømsø torg i Drammen og Telegrafen i Kvadraturen i Oslo.

17:20 Transaksjonsmarkedet er brennhett – er toppen nådd? Robuste økonomier, politisk stabile og likvide markeder, samt gunstig finansiering gjør Norden til en særlig attraktiv region å investere i. CEO Bård Bjølgerud fra Pangea Property Partners tar en titt i krystallkulen for å si hva han tror venter oss av muligheter og utfordringer de kommende årene.

17:40 Afterwork med prisutdelinger

Les mer og meld deg på her!

 

Vi sees!