Laster Arrangementer

Velkommen til Citykonferansen Oslo

Vi ønsker velkommen til Norsk Eiendoms tradisjonsrike årskonferanse, Citykonferansen 2021, som blir den 34. i rekken – og selvfølgelig med hensyn til gjeldende smittevernregler.

I fjor ble det full klaff på Citykonferansen med debattkonseptet CityTalks. I år satser vi derfor på å gjenta suksessen – denne gang på flotte The Hub! Vi legger opp til spennende samtaler hvor gjestene selvfølgelig blir utfordret på fag, men også med en personlig touch. Årets konferanse ledes av duoen Caroline Krefting fra Carucel Eiendom og Norsk Eiendoms styreleder Stig Bech.

CityTalks handler om en miks av foredrag og diskusjon med en langt mer uformell stil, der også publikum involveres på nye og engasjerende måter. Vi vil få spennende debatter og innlegg om utfordringene samfunnet står ovenfor ved boligprisutvikling og utbygging, og hvordan pandemiåret har påvirket arbeids- og reiseliv.

Dagen avsluttes med DJ, noe godt i glasset og selvfølgelig årets høydepunkter med kåring av vinneren av talentprisen Cityglød og årets Citypris.

Medlemmer i Norsk Eiendom får 10% rabatt.

Program

12:00  Vi møtes til lunsj på The HUB

13:30  Norsk Eiendom ønsker velkommen til Citykonferansen

13:40  Åpningsinnlegg ved statssekretær Heidi Nakken, Kommunal- og moderniseringsdepartementet

14:00  CityTalk; Hvordan få fart på boligbyggingen i Oslo?

14:40  Pause

15:10  Veien ut av koronakrisen: Hva er i vente for norsk økonomi og boligmarkedet?

15:40  Presentasjon av de nominerte til CityGlød 2021

15:50  CityTalk; Hekkbølgen etter covid-19

16:30  Pause

17:00  Presentasjon av de nominerte til Cityprisen 2021

17:20  Glasskula; Det nordiske markedet går så det suser

17:40  Afterwork med prisutdelinger

Konferansen vil bli arrangert i overenstemmelse med de smittevernregler som er gjeldende for den aktuelle datoen. Hvis ikke konferansen lar seg gjennomføre på grunn av restriksjoner, vil den flyttes til alternativ dato til høsten.

Her kan du følge med på alt om Citykonferansen. Vi sees!

Del dette – velg din plattform