Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

CityTalks – Citykonferansen til et nytt nivå

Velkommen Citykonferansen 2020 som blir på LATTER – en perfekt arena der du virkelig kan løsne på snippen!

I år presenterer vi CityTalks – et nytt innslag til konferansen med en miks av foredrag og diskusjon i en mer uformell stil enn tidligere. Med på kjøpet får du vorspiel på Latter, CityDinner med prisutdelinger og stand up, samt kremen av de beste foreleserne innen eiendoms- og byutvikling.

Smaksprøver fra programmet

CityTalk – Reparere byen

Hovedstaden har stått ovenfor en betydelig transformasjon de siste 10 årene. Og graden av transformasjon tiltar. Hvilke områder peker seg ut som vellykkede, og hvilke områder henger etter? Vi diskuterer sentrum og sentrumsnære områder fra Kvadraturen og Filipstad til Hasle og Lilleaker. Hvilke reparasjoner har vært vellykket, og hvor har det ikke fungert som planlagt? Er det kvartaler eller områder som peker seg ut? Hvilke investeringer er nødvendige for å lykkes, og hva kreves av samarbeid mellom utviklere og planmyndigheter? Og hvilke økonomiske og sosiale fortjenester kan vi forvente på sikt?

Marten Bjerken fra Aspelin Ramm, Victoria Marie Evensen byråd for Næring og eierskap, Harald Martin Gjøvaag i Selvaag Bolig og Nicolai Riise fra MAD

Programmet er oppdatert med flere Citytalks. Ta en titt her!

Er boomen over, eller fortsetter den sterke utviklingen i Norden?

Etter flere år med sterk oppgang er nå utviklingen vanskeligere å spå. Pangea vil i dette foredraget se inn i krystallkulen og snakke om hva vi kan vente oss de neste 1-2 årene. Hva bør aktørene være fokusert på, være på vakt ovenfor og hvor ligger mulighetene fremover?

Bård Bjølgerud, adm. direktør i Pangea Property Partners

Keynote speakers

Sjeføkonomi i DNB Markets Kjersti Haugland og Emilie Anker Stordalen i Strawberry Group står for noen av hovedinnslagene.

Cityprisen og Cityglød

Du får presentert de nominerte i løpet av dagen, og det blir prisutdelingen med stand up-forestilling før middagen.

Program og påmelding

Her kan du lese alt om Citykonferansen 2020 og melde deg på. Vi sees!