Laster Arrangementer

Ny dato for Citykonferansen Stavanger

Citykonferansen inviterer nok en gang etablerte eiendomsaktører fra hele regionen. Få faglig påfyll og møt gamle og nye kjente!

Sammen med Estate Kunnskap inviterer vi alle som er engasjert i byutvikling i Rogaland til Citykonferansen. Konferansen samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag og et nettverkstreff  hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.

Her samler vi de beste foredragsholderne, presenterer spennende prosjekter innen by- og eiendomsutvikling for bransjen i Rogaland, og legger til rette for relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Nyhet! CityTalks kommer til Citykonferansen Stavanger

Etter suksessen i Oslo rigger vi også scenen i Stavanger klart for CityTalks. Dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk ned i aktuelle temaer innen byutvikling. CityTalks blir ledet av Tor Øyvind Skeiseid og Lars Helle.

Les mer og meld deg på her!

 
Etter fagprogrammet inviterer vi til CityDinner med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av Cityprisen for Rogaland 2020.

Program

09:00   Registrering

10:00   Velkommen til Citykonferansen 2020 – Norsk Eiendom. Vidar Fiskum

10:10   Makroøkonomi – utsikter for bransjen. Kyrre Martinius Knudsen

10:40   Markedsrapporten. Jan Inge Røyland

11:10   Kontorleiemarkedet i Stavanger, bedre enn sitt rykte?

  • Arealstatistikk har akkurat lansert en fersk leieprisstatistikk for Stavanger basert på faktiske leieavtaler, og kan by på noe så sjelden som gode nyheter: Leiemarkedet for kontorer i Stavanger har faktisk klart seg vesentlig bedre enn ventet og fryktet så langt i 2020. Sigmund Aas

11:30   Pause

11:50   Presentasjon av de nominerte til Cityprisen. Per Fretheim

12:00   CityTalk; reparere byen

12:45 – 13:45   CityTalk; StavangerPuls

14:15   Arealstatistikk

14:45   DESIGN and the City. Bjørn Staal

15:15   CityTalk: Covid-19 effekten på markedet

16:00   Vorspiel

17:30   CityDinner med underholdning og utdeling av Cityprisen 2020

Samarbeidspartnere

Vi arrangerer konferansen i samarbeid med Estate Kunnskap, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Base Property og Stavanger Sentrum.

Les mer og meld deg på her!

Praktisk informasjon

Velkommen til en trygg konferanse! Vi følger myndighetenes anbefalinger for smittevern nøye. Det betyr hyppig rengjøring av fellesområder og kontaktflater, tilgjengelig håndsprit og god merking. Dessuten legger vi til rette for at de skal være enkelt å praktisere trygg avstand mellom alle deltakere.

Medlemsrabatt

Medlemmer i Norsk Eiendom får 10% medlemsrabatt på konferansen. Meld deg på her, og skriv inn «Norsk Eiendom» i feltet for kupong (del 1 av registreringen). Systemet regner da automatisk ut ny pris.

Vi sees på Citykonferansen!

Del dette – velg din plattform