Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Citykonferansen Stavanger 2021

11. november 2021 12:00 22:00

Citykonferansen Stavanger

Citykonferansen inviterer nok en gang etablerte eiendomsaktører fra hele regionen. Få faglig påfyll og møt gamle og nye kjente!

Sammen med Estate Kunnskap inviterer vi alle som er engasjert i byutvikling i Rogaland til Citykonferansen. Konferansen samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag og et nettverkstreff  hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling. Her samler vi de beste foredragsholderne, presenterer spennende prosjekter innen by- og eiendomsutvikling for bransjen i Rogaland, og legger til rette for relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Nyhet! CityTalks kommer til Citykonferansen Stavanger

Etter suksessen i Oslo rigger vi også scenen i Stavanger klart for CityTalks. Dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk ned i aktuelle temaer innen byutvikling. CityTalks blir ledet av Tor Øyvind Skeiseid og Lars Helle.

Les mer: Oppdatert program her!
 

 

Etter fagprogrammet inviterer vi til CityDinner med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av Cityprisen for Rogaland 2021.

Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Base Property og Stavanger Sentrum.

Medlemsrabatt:
Medlemmer i Norsk Eiendom får 10% medlemsrabatt på konferansen. Bruk kupongkode Norsk Eiendom.  

Vi sees på Citykonferansen!

Meld deg på her!

Detaljer

Dato:
11. november 2021
Tid
12:00 – 22:00
Kategorier for Arrangement:
,
Olav Vs gate 3
Stavanger,