Laster Arrangementer

Onsdag 25. august kl. 15.00 blir nytt tidspunkt for medlemsmøtet for Norsk Eiendom. Hovedfokus blir Proptech Bergen som viser hvordan lykkes med bærekraft i eksisterende bygg ved hjelp av eiendomsteknologi. Vi vil få befaring av USF – United Sardines Factory, en vital og levende kulturscene i Bergen. Bygget er, som navnet sier, en tidligere sardinfabrikk og et konglomerat av gammelt og nyoppusset. Driftssjef Hallvard Nome Styveland har valgt å bruke proptech for å kontroll på bygget, med nåværende helsetilstand alt i fra alle tekniske komponenter og bygget i seg selv.

Hensikten er å identifisere hvilke komponenter som må skiftes ut, og hvilke som kan leve videre. De første resultatene av datainnsamling gis på foredraget. Vi viser hvordan en rehabilitering av et gammelt og sammensatt bygg, kan oppgraderes smart og målrettet.

Meld deg på!

Program

Kl. 15.00: Oppmøte ved hovedinngangen. Se kart

Velkommen v/ Ingse Galtung Døsvig, styremedlem i Norsk Eiendom og daglig leder i Bara Eiendom

Fra brunt til grønt på 60 minutter v/ Tommy Hagenes i Energy Control. Hvordan bruke Proptech for smart og bærekraftig rehabilitering av den store klimakjempen næringsbygg – og spare penger. Se avisartikkel fra Bergens Tidende

Omvisning på USF  v/Hallvard S. Nomeland, driftssjef

Nye strakstiltak nå i høst v/ Katharina Bramslev, Grønn Byggallianse

Juridisk nytt v/ Wikborg & Rein Advokatfirma

Siste nytt fra Norsk Eiendom v/ Tone Tellevik Dahl, adm. direktør

Kl. 17.30: Middag på Kippers. Vi håper på godvær i vannkanten!

Møtet vil bli gjennomført etter til enhver tid gjeldende smittevernregler. Vi tar forbehold om at endringer kan forekomme i programmet.

Meld deg på!

Velkommen!

Ingse Galtung Døsvig, Tone Tellevik Dahl og Lars Kyte