Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Er dagens skattenivå på eiendom urimelig? Bør eiendom beskattes som andre aktiva klasser? Hvilke deler av regelverket er for uklart og hvilke verktøy kan Norsk Eiendom bidra med?

For at vi skal vite om vi med rimelig sikkerhet kan si om eiendom er skattenøytralt i forhold til andre aktivaklasser, bestilte styret i Norsk Eiendom et solid faktagrunnlag som utgangspunkt for rapporten Skatter og avgifter for eiendomssektoren. Formålet er gi en bred gjennomgang av dagens skatteregime med fokus på hovedsakelige og faktiske konsekvenser av skatteleggingen.

På webinaret vil du få et kort overblikk over rapportens innhold med to dypdykk i tematikken, og vi vil si litt om hvordan Norsk Eiendom skal jobbe videre med oppfølging av rapporten.

På programmet:

  • Kort gjennomgang av rapporten v/ Morten Hereng Christoffersen, advokat, partner og daglig leder i RSM advokatfirma
  • Dypdykk i miljøinsentiver gjennom skattereglene samt kostnadsføring versus aktivering (vedlikehold/påkostning) v/ Sanaz O. Ferdowsi, advokatfullmektig i RSM advokatfirma
  • Om Norsk Eiendoms næringspolitiske og bransjeutviklings arbeid basert på rapporten v/ Sven Magnus Rivertz, Norsk Eiendoms nye advokat/juridiske fagsjef

Webinaret er eksklusivt for medlemmer. Les mer her om hvordan din bedrift kan bli medlem.

Meld deg på her