desember, 2021

23desHele dagen24Evolve - test 2Norges Varemesse, Lillestrøm

Arrangementsdetaljer

Sammen for et smartere og bedre samfunn

Hold av dagene for en opplevelsesbasert konferanse om morgendagens by- og samfunnsutvikling!

Konferansen dekker fem aspekter av morgendagens samfunn:  mobilitet, by- og stedsutvikling, helse, mat og sirkulærøkonomi. For å sikre et godt og relevant innhold vil hvert tema på konferansen ha temapartnere og Norsk Eiendom er temapartner for by- og stedsutvikling sammen med og Smarte Byer Norge.

8 av 10 nordmenn bor i tettsteder eller byer. Byene vokser og stadig flere mennesker og varer skal inn og ut av byen hver dag. Og byliv er på mange måter knyttet til handel. Å skape bærekraftige byer og samfunn krever mye mer enn kun tekniske løsninger. Det handler om å skape gode rom og miljøer der mennesker kan trives.

Hvem kommer og hvem bør delta?

Konferansens retter seg til dagens og morgendagens næringslivsledere, politikere, samfunnsdebattanter og teknologer, byplanleggere m.fl. Vi vil samle noen av de fremste foredragsholdere innen teknologi, urbanisme, arkitektur, forbrukeratferd og bærekraft. Fellesnevnere er et brennende engasjement for samfunnet, fremtiden og smarte teknologiske løsninger.

Mer informasjon

Det jobbes med å sette form på et knakende godt program og påmeldingsløsning kommer. Vi oppdaterer fortløpende, så følg med her og i nyhetsbrevet! Se også knapp under.

Hør mer på podcasten «Morgendagens By, blant andre med Tone Tellevik Dahl.

Kommende arrangementer

Rapportlansering: morgendagens kontorbehov

19. januar 2022 • 08:4511:00

skiskyttekonkurranse

Eiendoms­mesterskap i skiskyting 2022

8. februar 2022 • 18:3021:00

Citykonferansen Oslo 2022

17. februar 2022 • 12:0020:00

Mer

Tidspunkt

desember 23 (Torsdag) - 24 (Fredag)

Sted

Norges Varemesse, Lillestrøm

Messeveien 8

Go to Top