Hjelp oss å kartlegge mangfoldet i eiendomsbransjen

Norsk Eiendom har tatt initiativ til å kartlegge hvilket mangfold som finnes i eiendomsbransjen. – Vi oppfordrer alle ansatte i våre medlemsbedrifter til å gi oss fem minutter og verdifulle svar, sier Tone Tellevik Dahl, adm. direktør i Norsk Eiendom. 

Konservativ og homogen. Det er merkelapper eiendomsbransjen ofte får. Men er den egentlig det? For å øke innsikten om hvem som faktisk utgjør arbeidsstokken i eiendomsbransjen, gjennomfører Norsk Eiendom, sammen med Statsbygg og Oslobygg, i disse dager en kort, nettbasert undersøkelse. 

Kunnskapsgrunnlag for framtiden

Eiendomsbransjen skaper rammene som former våre liv. Stedene vi bor, jobber, møtes og opplever, lærer, leker med mer. Dette er et betydelig ansvar og noe bransjen ikke kan ta lett på. Forståelsen av hva som er samfunnets behov blir enda bedre når det finnes et mangfold blant de ansatte innenfor by- og eiendomsutvikling. 

– Med denne undersøkelsen ønsker vi å skaffe til veie en situasjonsforståelse av bransjen i dag. Resultatene den gir vil gi oss et bedre kunnskapsgrunnlag, som vi kan basere valg om strategier og framtidige mål på. Målet er å stå bedre rustet til å møte fremtidens utfordringer, sier Tone Tellevik Dahl. 

Forskerdrevet undersøkelse

Undersøkelsen tar fem minutter, og gjennomføres i samarbeid med «Strategic Housing»-prosjektet til NIBR- OsloMet 

– Undersøkelsen følger derfor alle etiske retningslinjer for forskning, og alle svar vil anonymiseres og behandles konfidensielt, understreker Tellevik Dahl.

Hun oppfordrer alle i våre medlemsbedrifter å svare på undersøkelsen. Funnene lanseres i egen programpost Bygg Arena Arendal under Arendalsuka i august.  

Besvar undersøkelsen her
Tone Tellevik Dahl, adm. direktør i Norsk Eiendom.
2022-04-28T20:57:57+02:0027. april 2022|

Del saken på sosiale medier:

Go to Top