Hvem bør vinne Cityglød 2022?

Cityglød skal tildeles en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen. Hvem vil du nominere til Cityglød?

Vignett citykonferansen oslo

– Vi ser etter unge aktører som jobber i hele nærings­kje­den, alt fra arkitekter og offentlige saksbehandlere til folk som viser lederegenskaper i eiendomsbransjen eller som går nye veier. De litt nye nysgjerrige hodene som hjelper oss til å gå videre som bransje. De må samtidig ha rukket å levere. Dette er ikke en pris for en god idé, men for de som har hatt gode idéer som det blir noe av, sier Tone Tellevik Dahl, adm. direktør i Norsk Eiendom.

Dato for Citykonferansen er satt

Tid og sted for Citykonferansen 2022 blir 17. februar på Clarion Hotel The Hub.

– Det er mange unge og dyktige der ute som har vært med på å bidra positivt til eiendomsbransjen og byutviklingen. Vi ønsker å få inn navn og kandidater som utgjør en forskjell for bransjen, sier adm. direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm.

Juryen

Nå kan du sende inn ditt forslag til hvem som skal vinne denne prisen. Juryen består av Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm, Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom, Katrine Belsvik i AB Invest, Carine Bjørvik Andersen i Estate Media og Johan Backe i Vater.

Tidligere vinnere

Statuttene for Cityglød:

For å bidra til innovative og fremtidsorienterte arbeidsmetoder utgis en årlig pris til en person under 35 år som har stått for skapelse og endring, og i den forbindelse utløst positive ringvirkninger for dagens og fremtidig eiendomsutvikling.

Send inn din kandidat

Tips til kandidater kan sendes på e-post til  carine@estatemedia.no, senest 30. november.

cityglødvinner 2021 Jan Christian Vestre med juryen
Vinner av Cityglød 2021, Jan Christian Vestre sammen med 2021-juryen: Frikk Hoven, Katrine Belsvik, Carine Bjørvik Andersen, Tone Tellevik Dahl og Gunnar Bøyum.
2022-03-24T15:04:14+01:0011. november 2021|

Del saken på sosiale medier:

Go to Top