Juryen er i gang med å finne aktuelle kandidater til årets vinner av den prestisjetunge Cityprisen Nord, og oppfordrer alle til å komme med forslag – også egne prosjekter. I juryen sitter Carl Henrik Borchsenius, Martin Tjærandsen og Kjeld Nash. Vinneren kåres på Citykonferansen Nord 3. september i Bodø! (Konferansen ble avlyst.)

Carl Henrik Borchsenius i Norsk Eiendom, Martin Tjærandsen i Nord-Megler og Kjeld Nash i AT Plan og arkitektur.

Cityprisen deles ut til eiendomsaktører som med sine prosjekter strekker seg lenger og gir noe tilbake til stedet. De to tidligere vinnerne av prisen er WI-TO gården og hotellet The Edge i Tromsø.

– Cityprisen er en prestisjetung pris som hedrer eiendomsaktører som utvikler og realiserer prosjekter som er bærekraftige i alle dimensjoner. For å sikre at juryen jobber videre med de beste prosjektene i regionen, oppfordrer vi alle til å sende inn sine forslag til juryen, sier Carl Henrik Borchsenius i Norsk Eiendom.

Juryen består av Kjeld Nash, seniorarkitekt  i AT Plan og arkitektur (juryleder), Martin Tjærandsen, eiendomsmegler MNEF og partner i Nord-Megler AS og Carl Henrik Borchsenius, fagsjef for bransjeutvikling i Norsk Eiendom.

Send inn dine tips til chb@noeiendom.no. Vi trenger prosjektets navn, adresse og hvem som er byggherre. Legg ved en kort beskrivelse og gjerne lenker til mer informasjon.

Prosjektet skal ikke være et rent boligprosjekt, men kan godt omfatte boliger, og det er en forutsetning at prosjektet ved nominering er tatt helt eller delvis i bruk.

Kommende arrangementer

NyttårsJAZZ med BAE-næringen

27. januar • 16:00 - 20:00

Rapportlansering: Morgendagens kontorbehov

3. februar • 11:00 - 12:00

Citykonferansen Oslo 2022

29. mars • 12:00 - 20:00