Hvem skal vinne Beste praksis-pris?

Nominasjoner til Betonghammeren fra hele Norge

Bygg21 Fase 2 har mottatt mange nominasjoner til Betonghammeren – prisen for beste praksis fra hele Norge. Det er fortsatt tid å nominere din kandidat til prisen for 2022. Prosjektleder i RIF, Tania Wåge Leporowski, deler ut prisen før sommeren.

Foto RIF.

2022 skal nye Beste Praksis-betonghammere deles ut, og nå kan du nominere din kandidat. «Beste Praksis» skal vise til den smarteste måten å løse et problem eller utfordring på for BAE-næringen. Du kan nominere personer, organisasjoner og prosjekter, som skiller seg ut i en bærekraftig, effektiviserende og kvalitetshevende retning.

Juryen

Juryen er en arbeidsgruppe fra BAE-rådet, som er referansegruppen for Bygg21 Fase 2, og består av:

  • Tone Tellevik Dahl, adm. direktør i Norsk Eiendom Norsk Eiendom
  • Egil Skavang, adm. direktør i Arkitektbedriftene
  • Oddvin Breiteig, rådgiver i Nelfo
  • Liv Kari Skudal Hansteen, adm. direktør i RIF

– Byggherren har en helt sentral rolle i sine bestillinger av nye prosjekter. Eiendomsbransjen har lenge tatt bærekraftansvar og utviklet mye god metodikk som bransjekolleger kan lære av. Jeg håper det kommer mange gode nominasjoner fra byggherresiden, sier Tone Tellevik Dahl.

– Vi oppfordrer nå alle som har signert på Bygg21-signaturen, og andre som har gode forslag, om å gå inn på bygg21s nettside og kort beskrive hvorfor personen/prosjektet/prosessen og/eller virksomheten fortjener prisen Betonghammeren for beste praksis innenfor et eller flere av de fem kategoriene vi deler ut pris i, sier Tania Wåge Leporowski, som er prosjektleder for Bygg21.

Fristen for å melde inn din kandidat er 15. mars.

Og de nominerte er…

Så langt har Bygg21 mottatt 14 nominasjoner fra hele Norge. Blant de nominerte er Møre og Romsdal fylkeskommune, Oslo, Elverum og Bodø kommune samt Imerso AS.

Klikk her for å nominere din kandidat til Betonghammeren!
Her kan du også se tidligere vinnere og listen over hvem som allerede er nominert til prisen.

– Jeg håper det kommer mange gode nominasjoner fra byggherresiden, sier Tone Tellevik Dahl.
illustrasjon betonghammeren

Om Betonghammeren

Siden 2018 har Bygg21 delt ut Beste Praksis-betonghammere til aktører og prosjekter som er valgt ut som beste praksis eksempel innenfor fem kategorier:
  • Plan og byggesak
  • Kompetanse
  • Industrialisering
  • Samhandling
  • Kvalitet og bærekraft
Formålet med å definere beste praksis er å unngå å gjøre de samme feilene som andre tidligere har gjort, og som det er funnet en løsning på for BAE-næringen.
2022-02-15T14:49:44+01:007. februar 2022|

Del saken på sosiale medier:

Go to Top