Næringslivets sikkerhetsråd har som formål å bekjempe kriminalitet i og mot næringslivet. Dette gjøres gjennom et formalisert og aktivt nettverk med politi og offentlige sikkerhetsmyndigheter og næringsliv. Næringslivets sikkerhetsråd er stiftet av NHO og de mest sentrale arbeidsgiverorganisasjonene. Her kan du lese mer om NSR.

Som første arrangør i Norge tilbyr Næringslivets Sikkerhetsråd kurs i Sikring mot kjøretøytrusler.

Har du ansvar innen byplanlegging? Er du involvert i store arrangementer eller i virksomhetens aktiviteter på lokasjoner i inn- eller utland?

Anslag i utlandet ved bruk av kjøretøy har kostet mange liv og skadet andre for livet. Angrepene har aktualisert problemstillingen om hvem som er ansvarlig for gjennomføring av tiltakene, og hvordan man kan sikre seg mot slike angrep.

Få en innføring i ulike sikringsmetoder, standarder, krav, og eiers ansvar.  Bli en bedre bestiller, og lær å forstå hvilken type sikring som egner seg til hvilke formål. Du vil få praktisk innføring med eksempler og forklaringer på effektive tiltak for ulike formål. Med økt kunnskap blir tiltakene mer målrettede og kostnadsbesparende.

Praktisk informasjon

Tid: 11. september kl 9.00-16.00
Sted: Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27 på Majorstuen i Oslo
Pris for medlemmer i NSR: Kr 4.990,-
Pris ikke medlem: Kr 6.990,-

Trykk her for påmelding og mer informasjon