||Lansering av veileder for søkeprosesser

Lansering av veileder for søkeprosesser

Norsk Eiendom har i samarbeid med Forum for Næringsmeglere utarbeidet en prosessveileder for søkeprosesser. Hensikten med denne prosessveilederen er å ha en omforent beskrivelse og forståelse i bransjen for hvordan søkeprosesser med leietakerrådgiver bør gjennomføres. Dette vil bidra til forutsigbarhet og effektivisering for alle parter.

Vi arrangerte dette frokostmøtet 20. november 2018. Nora Brinchmann, Malling & Co og Christian Geelmuyden, Höegh Eiendom gikk i fellesskap gjennom bruken av veilederen. Klikk her for å lese mer om møtet og se programmet.

Introduksjon

Carl Henrik Borchsenius, Norsk Eiendom – Se presentasjonen her

Gjennomgang av «Prosessveileder for søkeprosesser» 

Nora Brinchmann, Malling & Co og Christian Geelmuyden, Höegh Eiendom – Last ned veilederen her

Siste nytt om revisjon av standard leieavtaler

Ottar Egset, Føyen Torkildsen – Se presentasjonen her

GDPR i praksis: Håndtering av personopplysninger i forbindelse med markedsarbeid i eindomsbransjen

Lise Sofie Stene og Annette Justad, BAHR – Se presentasjonen her

Gruppebilde av prosjektgruppen
Bak veilederen står Forum for Næringsmeglere og Norsk Eiendom. I prosjektgruppen har følgende personer deltatt: Christian Geelmuyden, Höegh Eiendom, Trond Aslaksen, Akershus Eiendom, Nora Brinchmann, Malling & Co, Carl Henrik Borchsenius, Norsk Eiendom (prosjektleder), Eirik Yttervik, NCC Property Development, Anders Solaas, Cushman & Wakefield, Jørn Skovly, DNB Næringsmegling og Eirik Yttervik i CBRE (ikke med på bildet).
2018-11-21T08:54:50+00:0020. november 2018|
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår personvernerklæring. her. Les vår informasjon om bruk av informasjonskapsler. Ok, jeg forstår