Medlemsaktiviteter 2018-2019

Tid Arrangement Sted
14. februar Den nasjonale Citykonferansen Posthallen
26. februar Lansering av reviderte leiekontrakter Føyen Torkildsen
4. mars Eiendomsmesterskap i skiskyting Eiksmarka
7. mars Frokostmøte: Bærekraftig byutvikling Næringslivets hus
12.-15. mars MIPIM Cannes
4. april EiendomsTanken Næringslivets hus
10. april Generalforsamling Næringslivets hus
23. mai Citykonferansen Bergen Hotel Norge
28. mai Frokostmøte for medlemmer Næringslivets hus
5.-8. september Studietur Destinasjon kommer senere
24. oktober Medlemsmøte i Oslo Møtested kommer senere

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer studietur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa, og turen 2017 gikk til London. Les mer her.

Andre anbefalte arrangementer

13. august: Frokostmøte om bokvalitet under Arendalsuka

Hvordan kan myndigheter, forbrukere og boligutviklere legge til rette for bedre livskvalitet i morgendagens boområder? Gjeldende politikk og regelverk har i høy grad dreid seg om boligens tekniske kvaliteter. Det er ikke uten videre en nær sammenheng mellom tekniske krav og livskvalitet for de som bor der. Hvordan skaper vi bokvalitet? Velkommen til debatt!