|Medlemsaktiviteter
Medlemsaktiviteter2019-02-26T13:17:38+00:00

Medlemsaktiviteter 2018-2019

Tid Arrangement Sted
4. mars Eiendomsmesterskap i skiskyting Eiksmarka
12.-15. mars MIPIM Cannes
2. april Medlemsmøte i Bergen Sted kommer
4. april EiendomsTanken Næringslivets hus
10. april Generalforsamling Næringslivets hus
25. april Frokostmøte for medlemmer Næringslivets hus
23. mai Citykonferansen Bergen Hotel Norge
28. mai Frokostmøte for medlemmer Næringslivets hus
5.-8. september Studietur Destinasjon kommer senere
24. oktober Medlemsmøte i Oslo Møtested kommer senere

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Andre anbefalte arrangementer

Generalforsamling (10. april)

Velkommen til foreningens øverste organ – generalforsamlingen - der det også blir faglig påfyll. Samtidig får du mulighet til å møte gamle kjente og knytte nye kontakter. Arrangementet finner sted i våre lokaler i Næringslivets Hus i Middelthuns gate 27. Se lenken under for faglig program og påmelding.

Medlemsmøte i Bergen hos PwC (2. april)

Norsk Eiendom avd. Bergen inviterer til medlemsmøte 2. april. Vi tar for oss prosjektet Lyseparken – hvilke målsetninger har Os kommune, og hvilke utfordringer og muligheter finnes? Etter møtet blir det middag hos PwC. Se lenken for program og påmelding.

Betaler vi skatt med glede? (4. april)

Hvilke utfordringer opplever din bedrift knyttet til skatt og hvilke skattepolitiske spørsmål synes du Norsk Eiendom bør prioritere? Vi inviterer medlemmene til "EiendomsTank" 4. april i Næringslivets Hus. Etter en kort innledning om ulike sider ved skatt knyttet til eiendom, blir det debatt. Velkommen!

3. april: Reguleringsrisiko og reguleringsledelse

Senter for Eiendomsfag inviterer til kurs om reguleringsrisiko og reguleringsledelse. Kursansvarlig er dr. scient. August E. Røsnes, forsker med regulering og byplanlegging som sin spesialitet. Han har tidligere vært professor ved NMBU og avdelingsdirektør i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune. Program og påmelding på lenken under.

Hvilket byggverk er Norges beste?

Juryen til Statens pris for byggkvalitet er på jakt etter Norges beste byggverk. Har du forslag til aktuelle kandidater? Fristen for å sende inn forslag er 15. mars.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår personvernerklæring. her. Les vår informasjon om bruk av informasjonskapsler. Ok, jeg forstår