|Medlemsaktiviteter
Medlemsaktiviteter2019-01-14T14:28:24+00:00

Medlemsaktiviteter 2018-2019

Tid Arrangement Sted
14. februar Den nasjonale Citykonferansen Posthallen
4. mars Eiendomsmesterskap i skiskyting Eiksmarka
7. mars Frokostmøte: Bærekraftig byutvikling Næringslivets hus
12.-15. mars MIPIM Cannes
4. april EiendomsTanken Næringslivets hus
10. april Generalforsamling Næringslivets hus
23. mai Citykonferansen Bergen Hotel Norge
28. mai Frokostmøte for medlemmer Næringslivets hus
5.-8. september Studietur Destinasjon kommer senere
24. oktober Medlemsmøte i Oslo Møtested kommer senere

MIPIM

MIPIM er en årlig internasjonal eiendomsmesse i Cannes. Messen samler deltakere fra alle aktører i eiendomsbransjen. Utbyttet er inspirasjon, opplevelse og kontaktskaping – alt i flotte omgivelser på den Franske Riviera. MIPIM representerer en unik mulighet til å treffe mange interessante mennesker på kort tid i andre omgivelser enn de daglige. Les mer om MIPIM.

Oslo Metropolitan Area arrangerer hvert år en Oslo-stand på MIPIM. Mer info om OMA.

Generalforsamling

Norsk Eiendom gjennomfører hvert år sin generalforsamling i april. I forkant av generalforsamlingen er det et åpent medlemsmøte med et faglig program til inspirasjon og refleksjon. Etter generalforsamling er det middag.

Medlemsmøter

Gjennom året arrangerer Norsk Eiendom ulike medlemsmøter. Ofte er dette frokostmøter om aktuelle temaer. Møtene er gratis og åpne for våre medlemmer.

Studietur

Hvert år arrangerer studietur for faglig påfyll og inspirasjon, samt hyggelig samvær med andre medlemmer. Studieturen pleier å gå til en storby i Europa, og turen 2017 gikk til London. Les mer her.

Andre anbefalte arrangementer

Medlemsrabatt på Citykonferansen 14. februar

Citykonferansen er årskonferansen til Norsk Eiendom. Den feiret for et par år siden 30-års jubileum, og samler hvert år rundt 500 deltakere – og er dermed den viktigste møteplassen for norsk eiendomsbransje. Medlemmer i Norsk Eiendom får 10% medlemsrabatt på konferansen.

4. mars: Eiendomsmesterskap i skiskyting

Sammen med Føyen Torkildsen inviterer vi til Åpent eiendomsmesterskap i skiskyting mandag 4. mars 2019 kl. 18.30 hos Fossum Idrettsforening. Alle kan være med og ingen forhåndskunnskaper er nødvendig for å delta.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår personvernerklæring. her. Les vår informasjon om bruk av informasjonskapsler. Ok, jeg forstår