Ny fagsjef kommunikasjon i Norsk Eiendom

Bransjeforeningen har ansatt Marianne Mork Andersen som kommer fra stillingen som kommunikasjonsleder for Visit Norway i Innovasjon Norge. – Jeg ser frem til å løfte frem arbeidet Norsk Eiendom gjør for bærekraftig omstilling, sier hun.

Pressemelding fra Norsk Eiendom 19.11.2021.

I Innovasjon Norge har hun tidligere også hatt ansvar for kommunikasjonsarbeid  knyttet til lokalmat, landbruk, teknologi og bioøkonomi. 

– Norsk Eiendom skal være en pådriver for bransjen og gjøre hverdagen enklere for medlemsbedriftene våre. Da er det avgjørende med synlighet. Vi er derfor utrolig glad for å få med Marianne på laget, sier administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl. 

– Jeg gleder meg til å bli kjent med eiendomsaktører i hele landet, som bygger gode rammer for stedene vi jobber, lever og bor. Å få spre kunnskap om den innsatsen de gjør ut til samfunnet skal bli både meningsfullt og spennende, sier Mork Andersen. 

Den nye fagsjefen har mye journalistikk- og kommunika­sjons­erfaring, som blant annet sjefredaktør i Magasinet Treindustrien og nettredaktør for Bioforsk. 

– Vi har jobbet systematisk med å øke synligheten vår for å spre kunnskap om veiledere vi lager, regler vi ønsker endret og ikke minst heve omdømmet til bransjen som

fagsjef kommunikasjon Marianne Mork Andersen
Påtroppende fagsjef Marianne Mork Andersen.

helhet. Marianne vil få en avgjørende rolle i dette arbeidet, understreker Tellevik Dahl.

Mork Andersen begynner i stillingen 17. januar 2022.

Kontakt

  • Marianne Mork Andersen, tlf. 414 49 747
  • Tone Tellevik Dahl, tlf. 975 09 225
2022-01-24T10:50:51+01:0019. november 2021|

Del saken på sosiale medier:

Go to Top