Ny portal som forenkler utleie til Statsbygg

Staten leier lokaler i det private markedet for 5,8 milliarder kroner i året. Et nytt digitalt verktøy vil forenkle for eiendomsselskaper som ønsker å leie ut til Statsbygg. Samhandlingsplattformen har fått navnet statensinnleie.no der tilbydere av ledige lokaler kan gi sine tilbud.

– Vi ser en voksende oppdragsmengde og ønsker å ruste oss for fremtiden, sier Statsbyggs direktør for rådgivning og tidligfase, Hege Maria Eriksson.

Flere fordeler for deg som skal leie ut

Samhandlingsplattformen vil gi eiendomsselskapene flere fordeler.

  • Du kan lett legge inn nøkkelinformasjon om leieobjektet og gi et tilbud uten å måtte ringe eller sende e-post til Statsbyggs prosjektledere. Nøkkelinformasjonsskjemaet er digitalisert.
  • Plattformen sikrer at virksomhetskritisk informasjon ved leieobjektet ivaretas forsvarlig. Det er også mulig å tilby samme leieobjekt til flere søk.
  • Portalen er integrert i Nemeet. Utleieselskaper som ikke abonnerer på Nemeet kan gå direkte til portalen og finne aktuelle leiesøk der.
Illustrasjon fra Statsbygg.no.

Vårt medlem Höegh Eiendom har bidratt og bidrar i det videre digitaliseringsarbeidet til plattformen som brukerrepresentant.

2021-02-22T14:47:04+01:0021. desember 2020|

Del saken på sosiale medier:

Go to Top