||Ny rapport om utbyggingsavtaler

Ny rapport om utbyggingsavtaler

Ved utbygging av nye områder, vil det ofte være behov for infrastruktur­investeringer, viser en ny rapport. Investeringene må kommunen enten dekke selv eller få utbygger til å bekoste. − Rapporten gir interessant informasjon som vi vil bruke i videreutviklingen av lovverket og politikken, sier kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland.

På oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet har professor emiritus Jon Vislie, Samfunnsøkonomisk Analyse og Hjort Advokatfirma utarbeidet en rapport om finansiering av offentlig infrastruktur i utbyggingsområder.

– Norsk Eiendom synes det er positivt at regjeringen viser interesse for å forbedre regelverket for finansiering av offentlig infrastruktur i utbyggingsområder. Vi håper forutsigbarheten for bransjen styrkes gjennom det videre arbeidet, sier fagsjef for bransjeutvikling i Norsk Eiendom Carl Henrik Borchsenius.

Les rapporten her.

2019-03-11T14:16:50+00:0013. februar 2019|
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår personvernerklæring. her. Les vår informasjon om bruk av informasjonskapsler. Ok, jeg forstår