|Opptak fra frokostmøter
Opptak fra frokostmøter2017-04-18T12:12:29+00:00

Opptak fra frokostmøter

.

Anbefalte arrangementer

Generalforsamling (10. april)

Velkommen til foreningens øverste organ – generalforsamlingen - der det også blir faglig påfyll. Samtidig får du mulighet til å møte gamle kjente og knytte nye kontakter. Arrangementet finner sted i våre lokaler i Næringslivets Hus i Middelthuns gate 27. Se lenken under for faglig program og påmelding.

Medlemsmøte i Bergen hos PwC (2. april)

Norsk Eiendom avd. Bergen inviterer til medlemsmøte 2. april. Vi tar for oss prosjektet Lyseparken – hvilke målsetninger har Os kommune, og hvilke utfordringer og muligheter finnes? Etter møtet blir det middag hos PwC. Se lenken for program og påmelding.

Betaler vi skatt med glede? (4. april)

Hvilke utfordringer opplever din bedrift knyttet til skatt og hvilke skattepolitiske spørsmål synes du Norsk Eiendom bør prioritere? Vi inviterer medlemmene til "EiendomsTank" 4. april i Næringslivets Hus. Etter en kort innledning om ulike sider ved skatt knyttet til eiendom, blir det debatt. Velkommen!

3. april: Reguleringsrisiko og reguleringsledelse

Senter for Eiendomsfag inviterer til kurs om reguleringsrisiko og reguleringsledelse. Kursansvarlig er dr. scient. August E. Røsnes, forsker med regulering og byplanlegging som sin spesialitet. Han har tidligere vært professor ved NMBU og avdelingsdirektør i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune. Program og påmelding på lenken under.

Hvilket byggverk er Norges beste?

Juryen til Statens pris for byggkvalitet er på jakt etter Norges beste byggverk. Har du forslag til aktuelle kandidater? Fristen for å sende inn forslag er 15. mars.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår personvernerklæring. her. Les vår informasjon om bruk av informasjonskapsler. Ok, jeg forstår