Se de nominerte til Cityglød 2020

Vignett citykonferansen oslo

Cityglød er prisen som skal gå til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen, som har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene. De skal ha bidratt til verdiskapning i bransjen, og ikke være over 35 år.

Cityglød-vinneren kåres under Citykonferansen og prisen deles ut i samarbeid med Ung i Næringseiendom og Estate Kunnskap. Her presenterer vi de nominerte:

Kris Riise

Digitale nøkler har blitt en stor suksess i eiendomsbransjen, og juryen er svært imponert over hvilken plass Unloc har tatt i markedet for administrering og håndtering av digitale nøkler. Tjenesten brukes i dag av eiendomsselskaper, tjenesteleverandører og logistikk-selskaper. Kris Riise er gründer og CEO. Som selvlært programmerer og prosjektleder har han vært med på å utvikle flere av Norges mest populære apper. I tillegg til mange samarbeidspartnere i bransjen har Unloc fått flere nasjonale og internasjonale investorer. Vi gleder oss til å følge firmaet videre og deres mål om å digitalisere verdens nøkler.

Kaja Skovborg-Hansen

Kaja Skovborg-Hansen er medeier og daglig leder av Vippa. Som 24 åring begynte hun som byggeleder for et gammelt nedslitt skur, som i dag er en av Oslos mest bærekraftige matsuksesser. Juryen er imponert over den enorme suksessen selskapet har fått. Til tross for stor

konkurranse og utfordrende beliggenhet har stedet blitt en vellykket og mangfoldig mathall, som appellerer til både unge og gamle fra forskjellige kulturer.

Geir Atle Bore

Geir Atle Bore er gründer og CEO i FundingPartner. Juryen mener selskapet bidrar til strukturelle endringer i eiendomsmarkedet ved å muliggjøre finansiering av spennende prosjekter som bruker alternative finansieringskilder. Gjennom «crowdfunding» kobles låntagere sammen med privatpersoner og selskaper som ønsker å investere i gjeld til ulike sektorer og risikoprofiler.

Etter å ha navigert selskapet gjennom en møysommelig konsesjonssøknad, har Geir Atle bygget opp et team på 16 personer som består av folk med solid internasjonal finansbakgrunn. I 2019 formidlet de 44 lån, totalt ca mNOK 118, hvorav det største lånet var på mNOK 14. I tillegg har de fått med seg solide norske aktører som Schibsted og DNB på eiersiden.

2022-03-24T15:01:12+01:0029. januar 2020|

Del saken på sosiale medier:

Go to Top