I juni lansertes en revidert utgave av den mest brukte standardkontrakten for næringsleieforhold i Norge. Kontrakten utgis av Norsk Eiendom, Huseiernes Landsforbund og Forum for Næringsmeglere. Advokat Ottar F. Egset har deltatt i revisjonsarbeidet helt siden samarbeidet mellom organisasjonene startet for over 10 år siden, og ga en fullstendig oversikt over de viktigste endringene ved et fullsatt seminar i ved lanseringen.

Nå skal flere få muligheten til en innføring i nyhetene i kontrakten. Vi inviterer derfor i samarbeid med Advokatfirmaet Føyen Torkildsen til et nytt seminar tirsdag 6. september 2016.

Dette er viktige nyheter for bransjen og noe de fleste bør få med seg.

Norsk Eiendom lanserer også en splitter ny veileder for felleskostnader. Veilederen er utarbeidet i samarbeid med advokat Jacob Solheim i Føyen Torkildsen og vil også bli presentert på seminaret.

Thor Olaf Askjer, administrerende direktør i Norsk Eiendom, vil fortelle om arbeidet som er gjennomført og betydningen av dette for bransjen.

Velkommen!

Praktisk informasjon

Tid og sted

Tirsdag 6. september 2016 kl. 13.00-15.00. Velkomst fra kl 12.30
Sted: Advokatfirmaet Føyen Torkildsen,
C.J. Hambros plass 2d, 10. etasje

Kursavgift

950,- per person. Medlemmer i Norsk Eiendom får halv pris.

Frist for påmelding: 30. august 2016

Påmeldingen er bindende og eventuell avmelding må skje senest 5 arbeidsdager før arrangementet. Avmelding gjøres via avmeldingslinken i påmeldingsbekreftelsen eller skriftlig via e-post.

Påmelding