Citykonferansen i Stavanger ble i år arrangert for 5. gang. – Åretes gjennomgangstema var et marked i endring. Dette ble belyst med mange spennende innlegg. Vi ønsker også å gratulere Sigbjørn Groven i Futurehome som vant årets Cityglød Rogaland, en pris for unge og lovende talenter i eiendomsbransjen, sier Carl Henrik Borchsenius i Norsk Eiendom.

vignett citykonferansen stavanger

Innledningsvis holdt sjeføkonom i Progosesenteret Nejra Macic et spennende foredrag om nordmenns preferanser innen bolig og vårt syn på ulike former for delingsløsninger. Videre var det en meget aktuell debatt om utviklingen av Paradis-området som har tatt en ny vending etter høstens valg. Videre fikk vi høre om en optimisme i regionen Og stigende leiepriser I en del områder fra Jan Inge Røyland i Eiendomsmegler 1 Næringseiendom.

– Citykonferansen er årskonferansen til Norsk Eiendom og arrangeres i samarbeid med Estate Kunnskap. Her får man godt med faglig påfyll og anledning til å treffe gamle og nye kjente, sier Borchsenius.

Klikk på et bilde for å se i større format.

Vinner av Cityglød 2019

Sigbjørn Groven er vinneren av Cityglød Stavanger, som gis til unge talenter som har utmerket seg. Han var med på å grunnlegge Futurehome i 2013, med en visjon om å gjøre smarthus til allemannseie. Etter over 30 000 oppkoblede enheter og 10 000 brukere senere, så er målsettingen fortsatt den samme. Groven lever etter regelen om at “You miss 100 % of the shots you don’t take”.

Juryen bestod av:

  • Karen E. Lærdal Skuland i Smedvig Eiendom på vegne av Ung i næringseiendom
  • Odd-Are Njå i Base Bolig på vegne av Norsk Eiendom
  • Carine Bjørvik Andersen i Estate Media
Sigbjørn Groven holder vinnerplakaten

Juryens begrunnelse for Cityglød Stavanger 2019:

«

Sigbjørn Groven, har på kort tid, sammen med tre andre medgründere tatt en imponerende plass i markedet med selskapet Futurehome, og nå satser de også internasjonalt.

I tillegg til å være salg -og markedssjef i selskapet viser Sigbjørn stor interesse for eiendomsfaget ved å være med i ressursgruppen for bygg og anlegg i Næringsforeningen.

Selskapet har et bredt spekter av samarbeidspartnere og har etablert seg i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim.

Futurehome leverer et brukervennlig og kostnadseffektivt smarthussystem. De er en gjeng på 31 «futurister» og jobber aktivt med å tilby de beste og siste løsningene til kunden.

»