– Vi er utrolig glad for å få Sven Magnus Rivertz med på laget. Han er kunnskapsrik, kjenner bransjen godt og kommer til å gi Norsk Eiendom og våre medlemsbedrifter nyttig juridisk kompetanse, sier Tone Tellevik Dahl, adm.dir. i Norsk Eiendom. 

Pressemelding fra Norsk Eiendom 21.03.2021.

Norsk Eiendom er bransjeforening for blant annet eiendomsutviklere, -forvaltere og eiendomsrettede advokatbedrifter. NHO-foreningen er eiendomsbransjens viktigste pådriver og talerør.

Rivertz kommer fra stillingen som partner og advokat i Dalan Advokatfirma. Der har han jobbet i selskapets eiendomsavdeling med eiendomstransaksjoner, eiendomsutvikling, leiekontrakter, plan- og bygningsrett med mer. Han har i tillegg jobbet med merverdiavgifts­rettslige problemstillinger som også er et viktig saksfelt for medlemmene i Norsk Eiendom. Nå trer han inn i rollen som bransjens advokat.

–  Dette er en stilling jeg bare måtte takke ja til. Norsk Eiendom er en bransjeforening som over tid har vært skikkelig flinke til å være en pådriver for, og fremme interessene til, eiendomsbransjen. Å få lov til å jobbe med Tone Tellevik Dahl og resten av teamet i Norsk Eiendom med å videreføre dette arbeidet er noe jeg ser veldig frem til, sier Rivertz.

I tillegg til Dalan, har han jobbet som advokat i Advokatfirmaet BAHR sin eiendomsavdeling og i avgiftsavdelingen i EY Tax med avgiftsrådgivning, administrative klageprosesser og prosedyre i merverdiavgiftssaker. Rivertz har følgelig omfattende erfaring med å yte juridisk bistand til aktører innen eiendomsbransjen.

– Norsk Eiendom vokser og vi har stadig høyere aktivitet både overfor myndigheter og innen bransjeutvikling. Vi har derfor sett et økende behov for juridisk eiendoms­­kompetanse i vår egen stab. Sven sin kompetanse vil bli et verdifullt tilskudd, påpeker Tellevik Dahl.

Påtroppende advokat/juridisk fagsjef i Norsk Eiendom, Sven Magnus Rivertz. Foto: CF Wesenberg/Kolonihaven.

– Jeg ser virkelig frem til å arbeide for bedre rammebetingelser for eiendomsbransjen, og gleder meg til å bidra med min faglige bakgrunn og erfaring i bransjens dialog med offentlige myndigheter. Videre blir det både spennende og morsomt å jobbe tett med våre medlemmer, både innenfor bransjeutvikling og andre temaer som opptar medlemmene våre, sier Rivertz.

Den nye advokat/juridisk fagsjef starter 1. mai i den nyopprettede stillingen i Norsk Eiendom.

Kontakt

  • Sven Magnus Rivertz, tlf. 908 448 40
  • Tone Tellevik Dahl, tlf. 975 09 225

Kommende arrangementer

NyttårsJAZZ med BAE-næringen

27. januar • 16:00 - 20:00

Rapportlansering: Morgendagens kontorbehov

3. februar • 11:00 - 12:00

Citykonferansen Oslo 2022

29. mars • 12:00 - 20:00