De fire debattantene med logoer under

07.08.2019 Pressemelding fra Norsk Eiendom, Grønn Byggallianse og Huseiernes Landsforbund:

Bygg- og eiendomssektoren utfordrer klima- og miljøminister Ola Elvestuen på hvordan vi sammen skaper boliger og områder som er gode for både miljø, lommebok og livskvalitet.

Myndigheter, boligkjøpere, arkitekter og utviklere er representert, når Norsk Eiendom, Grønn Byggallianse og Huseiernes Landsforbund utforsker hvordan vi kan skape bærekraftige boliger og områder som gir gode liv.

I tillegg til ministeren, har konsernsjef i OBOS Daniel K. Siraj, fagsjef i Norske arkitekters landsforbund Camilla Moneta og Olav Birkenes fra Birk&Co (kjent for de såkalte “skilsmisseboligene”) tatt utfordringen med å svare på om vi tør, kan og vil skape bedre livskvalitet i morgendagens boligområder.

Vekstkåte kommuner og profittjagende utviklere?

Arrangørene lover både faglig påfyll og temperatur.

Katharina Bramslev fra Grønn Byggallianse innleder om drømmeboliger for lommeboka, miljøet og et godt liv. Morten Andreas Meyer fra Huseiernes Landsforbund spør

om bokvalitet forsvinner blant vekstkåte kommuner og profittjagende utviklere, mens Norsk Eiendoms Thor Olaf Askjer innleder om hvordan politikere og boligutviklere kan sikre bærekraft og kvalitet.

Debatten finner sted tirsdag 13. august kl. 9 på Arendals Sjømandsforening i Nedre Tyholmsvei 9B. Debatten strømmes.

 Kontakt