Citykonferansen i Bergen ble arrangert 23. mai.  – Det var et variert og aktuelt fagprogram gjennom hele dagen og vi ønsker å gratulere Ingrid Kyvig i Harris Advokatfirma som vant Cityglød Bergen, sier Carl Henrik Borchsenius i Norsk Eiendom.

Innledningsvis var det en engasjerende debatt mellom de to byrådslederkandidatene Harald Victor Hove (H) og Roger Valhammer (Ap). Tema var hvordan Bergen skal bli en aktiv og attraktiv by.

Etter dette kom Erling Fossen fra Oslo Metropolitan Area med konkrete råd til hvordan man skal få til et bedre samarbeid mellom myndigheter, innbyggere og utbyggere.

Videre gjennom dagen var programmet innom blant annet markedsvurderinger, presentasjon av spennende prosjekter og inspirerende innlegg om innovasjon og teknologi.

– Citykonferansen Bergen er en viktig arena i en spennende by. Her får man godt med faglig påfyll og anledning til å treffe gamle og nye kjente, sier Carl Henrik Borchsenius.

Les mer på Estate nyheter.

En glad Ingrid Kyvig på scenen
Ingrid Kyvig i Harris advokatfirma vant Cityglød Bergen. «Til tross for sin unge alder, er hun kanskje byens beste plan og byggesaks­advokat. Hun er høyt respektert av politikerne, og har håndtert en rekke store saker. Hun har betydelig bransjekunnskap langt utover jussen, og er kommet med i advokatforeningens lovutvalg for plan og bygningsrett. Hun er foreleser på BI og sensor ved UiB», henter vi fra juryens uttalelse.
Citykonferansen er årskonferansen til Norsk Eiendom og arrangeres i samarbeid med Estate Kunnskap.
Cityglød er en pris for unge og lovende talenter i eiendomsbransjen.