Generalforsamlingen er Norsk Eiendoms øverste organ og årets ble avholdt 10. april i Næringslivets hus, med et faglig spennende program etterfulgt av generalforsamlingssakene. De fremmøtte fikk også en flott anledning til å møte gamle kjente og knytte nye kontakter.

Klikk på et av bildene for å se i stort format.

Inspirasjon og samarbeid for digitalisering

Statssekretær for digitaliseringsministeren, Paul Andrė Chaffey, innledet om «Hvordan digitalisere raskere og hente ut større gevinster både i offentlig sektor og i næringslivet? Hva hindrer oss og hva bør vi gjøre med det?».

– Regjeringen ønsker å styrke samarbeidet med næringslivet, understreket statssekretæren som inviterte eiendomsbransjen til å gi konkrete innspill.

Forsamlingen fikk også nyttig påfyll om erfaring med digitalisering i andre bransjer fra Chief Digital Officer i Møller Mobility Group, Karoline Hoff.

– Vi har lært verdien av å snakke med kundene og snakke med de ansatte før vi starter med digitaliseringen, fortalte Hoff som delte kunnskapen fra den digitale omstillingen hun har ledet i sin virksomhet.

I tillegg til eksterne perspektiver fra regjering og annen bransje, fikk deltagerne siste nytt fra vår egen PropTech-verden. Henrik Botten Taubøll har det siste året reist verden rundt for å forstå PropTech, og ga de fremmøtte et raskt overblikk fra erfaringene han har gjort seg.

Taubøll er kjent fra Advokatfirmaet BAHR og fra Ung i Næringseiendom. Nå er han direktør i WeWork med ansvar for transaksjoner i Norden, Baltikum og Nederland.

Generalforsamling

Umiddelbart etter den faglige delen ble det avholdt generalforsamling. Årsberetningen og regnskapet for 2018, samt budsjett og kontingent for 2019 ble godkjent. Styret velges for to år og halvparten var på valg i år.

Styret i Norsk Eiendom består nå av følgende:

  • Øystein Thorup, leder (ikke på valg) 
  • Anders Buchardt (ikke på valg) 
  • Marianne Tvenge (ikke på valg) 
  • Christine Kahrs (gjenvalgt for to år) 
  • Salman Saeed (valgt for to år) 
  • Stig Bech (valgt for to år) 

– Vi har lagt et spennende år bak oss, og jeg ser frem til å samarbeide med det nye styret i Norsk Eiendom for å løfte eiendomsbransjen, sier Øystein Thorup som til daglig er administrerende direktør i Avantor.

Norsk Eiendoms satsingsområder for 2019 som er bokvalitet, digitalisering, bærekraft og synlighet/gjennomslag ble også presentert.

Piktogram av satsingsområdene boligkvalitet digitalisering bærekraft og synlighet
gruppebilde av styret i norsk eiendom
Styret i Norsk Eiendom.
Fra venstre: Anders Buchardt, Christine Kahrs, Øystein Thorup, Marianne Tvenge og Salman Saeed. Stig Bech var ikke tilstede da bildet ble tatt.