Nok en gang skal Cityglød deles ut til unge talenter i eiendoms­bransjen. Tone Tellevik Dahl, Fikk Hoven, Gunnar Bøyum, Katrine Belsvik og Carine Bjørvik Andersen sitter i juryen. Hvem vil du nominere til Cityglød?

Vignett citykonferansen oslo

– Bransjen har utviklet seg enormt mye de seneste årene, og blitt både mer seriøs, kreativ og teknologi­drevet, sier Tone Tellevik Dahl til Estate Media– Vi trenger de nye talentene som kan drive bransjen videre fremover, sier hun.

Jurymedlemmene mener fjorårets vinner, Kaja Skovborg-Hansen fra Vippa, er en slik person som har bidratt til noe ekstraordinært for byen. De understreker at juryen ønsker så mange gode kandidater som mulig.

Ny dato for den nasjonale Citykonferansen

Citykonferansen blir normalt arrangert på begynnelsen av året, men pandemien har bidratt til en utsettelse av arrangementet. Ny dato er 22. juni, så hold av dagen og kvelden for årets eiendomsarrangement!

Send inn din kandidat

Tips til kandidater kan sendes på e-post til  carine@estatemedia.no.

Tidligere vinnere

Statuttene for Cityglød:

For å bidra til innovative og fremtidsorienterte arbeidsmetoder utgis en årlig pris til en person under 35 år som har stått for skapelse og endring, og i den forbindelse utløst positive ringvirkninger for dagens og fremtidig eiendomsutvikling.

Juryen består av Tone Tellevik Dahl, Norsk Eiendom, Gunnar Bøyum, Aspelin Ramm, Carine Bjørvik Andersen, Estate Kunnskap Katrine Belsvik AB Invest og Frikk Hoven fra DNB Næringsmegling. De to sistnevnte er også styremedlemmer i Ung i Næringseiendom.
Tidligere vinnere av Cityglød: Espen T. Lundkvist (2018), Kaja Skovborg-Hansen (2020) og Nejra Macic (2019).

Kommende arrangementer

NyttårsJAZZ med BAE-næringen

27. januar • 16:00 - 20:00

Rapportlansering: Morgendagens kontorbehov

3. februar • 11:00 - 12:00

Citykonferansen Oslo 2022

29. mars • 12:00 - 20:00