Årets Arendal-program er klart!

8
.
June
2023
Årets Arendal-program er klart!

8
.
June
2023

Årets Arendal-program er klart!

Bygg Arena Arendals program for Arendalsuka 2023 ble lansert onsdag 7. juni

Advokatfirmaet Hjort var vertskap da Bygg Arena Arendal (BAA) samlet seg onsdag 7. juni for lansering av årets program. Lanseringsfesten ble en uformell og hyggelig opptakt til Arendalsuka, som i år arrangeres fra mandag 14. til fredag 18. august.

Norsk Eiendom er stolt partner i næringsfelleskapet Bygg Arena Arendal, som i år teller 41 partnere fra hele verdikjeden. Vår direktør leder programkomitéen for sosial bærekraft, og flere av Norsk Eiendoms medarbeidere har sittet i tematiske arbeidsgrupper.

Gjennom vinteren og våren har mange aktører vært i sving med å utforme og ferdigstille programposter som skal gjennomføres under årets Arendalsuke. Denne ettermiddagen kunne styringsgruppen og programkomitelederne presentere årets program.  

Viktige aktører for årets BAA-program: Fra venstre Tone Tellevik Dahl (Norsk Eiendom), Kristoffer Gregersen(Selvaag), Hege Njaa Asschim (Statsbygg, leder BAA) og Katharina Bramslev (Grønn Byggallianse).

I tillegg til Tone Tellevik Dahl fra Norsk Eiendom, som har ledet komitéen for sosial bærekraft, har Katharina Bramslev fra Grønn Byggallianse ledet komitéen for miljømessig bærekraft og Lars Tronsmo fra Veidekke har ledet komitéen for rekruttering og jobbskaping.   

I år som i 2021 og 2022 leier vi Baker Jørgensen sine øvre etasjer, og i uke 33 skal vi gjennomføre 24 programposter pluss en del sosiale arrangementer på ettermiddag/kveld. Hele programmet kan du se her.

Politikere, bransjekollegaer, forskere og næringsaktører står klare til å belyse problemstillinger og komme med forslag til løsninger som bringer vår næring videre. Vi gleder oss til en spennende uke i Arendal.  

Skal du besøke Arendalsuka, så stikk innom Baker Jørgensen. Da treffer du garantert bransjekollegaer som vil diskutere viktige problemstillinger. Håper vi sees!   

Om Bygg Arena Arendal

Bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen er Norges største fastlandsnæring. Næringen sysselsetter 1 av 5, har over 90 000 bedrifter og bidrar med over 66 milliarder i verdiskaping i året. Bygg Arena Arendal samler ledende nasjonale virksomheter og foreninger i norsk bygge-, anleggs- og eiendomsnæring (BAE). Bygg Arena Arendal deltok for første gang på Arendalsuka i 2021.  

Nyttige lenker:

Vidar Fiskum

Tone Tellevik Dahl

Administrerende direktør

Næringspolitikk, myndighetskontakt, media

ttd@noeiendom.no
Tlf. 975 09 225

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her