Jakter eiendomstalentene i Bergen

2
.
October
2022
Jakter eiendomstalentene i Bergen

2
.
October
2022

Jakter eiendomstalentene i Bergen

Talentprisen Cityglød skal deles på Citykonferansen i Bergen. Nå jakter juryen på kandidater til prisen.

Den 17. november i år arrangerer vi Citykonferansen i Bergen sammen med Estate kunnskap. Nå jaktes det på gode kandidater til talentprisen Cityglød, som skal tildeles en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.

Statutter: Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen og som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

Tidligere vinner

Ingrid Kyvig i Harris advokatfirma vant Cityglød Bergen i 2019 i konkurranse med Kathrine Ve fra Plan- og bygningsetaten og Anders Daniel Brekke fra BOB BBL.

"Til tross for sin unge alder, er hun kanskje byens beste plan og byggesaksadvokat", var en av begrunnelsene fra juryen da Ingrid Kyvig vant Cityglød Bergen i 2019.

Send inn forslag til kandidater

– Vi gleder oss til å ønske velkommen til fysisk konferanse igjen i Bergen når Citykonferansen Citykonferansen Bergen arrangeres Grand Hotel Terminus den 17. november, sier leder av Estate kunnskap, Stein Ove Ødegård. Han oppfordrer folk til å sende forslag til kandidater på e-post til carine@estatemedia.no. Skriv gjerne Cityglød Bergen i emnefeltet.

Spørsmål? Ta kontakt:

Vidar Fiskum

Sven Magnus Rivertz

Advokat | Juridisk fagsjef

Juridiske spørsmål,
leiekontrakt

smr@noeiendom.no
Tlf. 908 44 840

Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her