The Edge vant Cityprisen Nord 2017

10
.
November
2017
The Edge vant Cityprisen Nord 2017

10
.
November
2017

The Edge vant Cityprisen Nord 2017

Det er den lokale eiendomsutvikleren Pellerin som sammen med Aspelin Ramm har utviklet det spektakulære hotellet The Edge i Tromsø. NIELSTORP+ Arkitekter er arkitekten for hotellet. The Edge driftes av Nordic Choice Clarion.

Cityprisen Nord ble delt ut av Norsk Eiendom og Estate Kunnskap under Citykonferansen Nord, og The Edge vant prisen i hard konkurranse med ENI-bygget i Hammerfest og Hotell Syv Søstre/Kulturbadet i Sandnessjøen.

Juryen for Cityprisen Nord 2017 består av adm. direktør Thor Olaf Askjer i Norsk Eiendom, styreleder og partner Martin Tjærandsen i Nord-Megler AS og arkitekt i AT Plan og arkitektur Kjeld Nash. Om vinneren skriver juryen:

«The Edge i Tromsø hadde ambisjoner om å bli landsdelens beste hotell og byens største og viktigste kulturarena. Etter kort tid har de bevist at de har overtruffet sine egne ambisjoner og byens forventninger. Den lokale eieren har på forbilledlig vis søkt partnerskap med nasjonale ressurser for både å høyne ambisjonsnivået og for å sikre resultatoppnåelse. Bygget har en meget fremtredende beliggenhet og et spektakulært eksteriør.

Det mest heldige grepet er antagelig den sentrale rollen resepsjonen med tilhørende attributter har fått i bygget. Kort tids drift har gitt økende behov for møteromsfasiliteter. En sammenbygging med et nyrenovert nabobygg er derfor under realisering. Dette vil ble ett av mange virkemidler for at prosjektet skal bli en integrert del av området rundt tradisjonsrike Skarven. Utviklingen av The Edge må bli et eksempel til etterfølgelse når det gjelder å ha ambisjoner for steds- og byutvikling i landsdelen. Når eiere og leietagere også kan vise til sunn økonomi, finner juryen at The Edge utpeker seg som en verdig vinner av Cityprisen NORD 2017».


No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her