Vi nominerer de største eiendomstalentene i Stavanger-regionen

30
.
September
2022
Vi nominerer de største eiendomstalentene i Stavanger-regionen

30
.
September
2022

Vi nominerer de største eiendomstalentene i Stavanger-regionen

Cityglød skal tildeles en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen. Nå kan du melde inn din kandidat til Cityglød Stavanger!

Cityglød deles ut ved Citykonferansen Stavanger 2022. Prisen skal setter fokus på de unge talentene i en bransje som har vært preget av mange godt voksne menn.

Juryen

Siste gang prisen ble delt ut i Stavanger var i 2019, og da var det Sigbjørn Groven i Future Home som stakk av med seieren. Nå sitter han i juryen for Cityglød 2022 sammen med prosjektleder Ida Hjeltnes i Norsk Eiendom, regiondirektør Magnus Erik Fossheim i Skanska og markedskoordinator Carine Bjørvik Andersen fra Estate.

Statutter: Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen og som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

I Oslo har prisen blitt delt ut hvert år, og den mest prominente vinneren var Jan Christian Vestre, som ledet Vestre-konsernet og senere ble utnevnt til næringsminister i Støre-regjeringen.

Jan Christian Vestre ved prisutdelingen på Citykonferansen i Oslo 2021.

– I år kan vi love et spennende program i en region hvor det skjer veldig mye. Vi skal ta for oss alt fra globale makroforhold med krig, elendighet og økt inflasjon og rente. Til spennende regionale caser innenfor bærekraftig by – og eiendomsutvikling. Og gi oss gjerne et vink om du kjenner noen som bør nomineres til talentprisen CityGlød – kandidater mottas med takk, leder av Estate kunnskap, Stein Ove Ødegård.

– Nå som pandemien endelig er over kan vi igjen ønske velkommen til fysisk konferanse med masse folk. Her ligger alt til rette for faglig oppdatering, inspirasjon og ikke minst nettverksbygging, sier Stein Ove Ødegård.

Hvem er din kandidat til Cityglød Stavanger 2022?

Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen, og vi ønsker dine forslag til kandidater. Send inn til carine@estatemedia.no, med Cityglød Stavanger 2022 i emnefeltet.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her