WI-TO-gården i Tromsø ble den første vinneren av Cityprisen Nord

21
.
October
2016
WI-TO-gården i Tromsø ble den første vinneren av Cityprisen Nord

21
.
October
2016

WI-TO-gården i Tromsø ble den første vinneren av Cityprisen Nord

20. oktober ble Cityprisen Nord utdelt for første gang. Det skjedde i Bodø under bankettmiddagen som avsluttet Nord-Norges Citykonferanse. Juryens valg grunnet seg bl.a. i hvordan fasaden fra 1910 er ivaretatt samtidig som man har utnyttet tomtene etter dagens krav til urbanisering og produktivitet.

Ifølge juryen er det sannsynlig at kvartalet vil fremstå like attraktivt om 20-30 år, og prosjektet har stor overføringsverdi både for en gjennomsnittlig eiendomsutvikler, for antikvariske myndigheter og for byutvikling i sin alminnelighet.

Juryen har bestått av adm. direktør Thor Olaf Askjer i bransjeforeningen Norsk Eiendom, sivilarkitekt og daglig leder/partner i MAD arkitekter Nicolai Riise, kontorleder Mona Ågnes for Norconsult Bodø og styreleder, partner og fagansvarlig Martin Tjærandsen i Nord-Megler AS.

Les mer på NEnyheter.

Bygg.no har publisert en artikkel om prosjektet med flere bilder.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her