Spørsmål og svar om strømstøtten

30
.
November
2022
Spørsmål og svar om strømstøtten

På NHO sin side for energitilskuddsordningen får du flere svar på hva ordningen innebærer, hvem som kan søke, og hvordan du søker.

30
.
November
2022

Spørsmål og svar om strømstøtten

Energitilskuddsordningen er en midlertidig ordning for energitilskudd til næringslivet som følge av ekstraordinære strømutgifter. Ordningen administreres av Enova.

Fra 24. november 2022 kan bedrifter som bruker over tre prosent av omsetningen til strøm søke om støtte. Energitilskuddsordningen har søknadsfrist 11. desember.

NHO gir svar på mange av spørsmålene

Strømstøtte for bedrifter: Slik søker du fra Energitilskuddsordningen. Her får du svar på hva ordningen innebærer, hvem som kan søke, og hvordan du søker.

Se opptak: Webinar om energitilskuddsordning/
strømstøtte og fastprisavtaler på strøm

I dette webinaret fra NHO går Enova gjennom søknadsprosessen for energitilskuddsordningen, og Energi Norge går gjennom fastprisavtalene for strøm.

Energieffektivisering av yrkesbygg haster

NVE slår fast at energieffektivisering av bygg kan være et raskere og mer effektivt alternativ til utbygging av ny kraft. Nå vil Norsk Eiendom og Virke ha fortgang i arbeidet.

Nå kan bedrifter søke om energitilskudd

Les mer på regjeringen.no. (Pressemelding fra 24. november 2022.)

Miljøavtalen som verktøy

NHO-felleskapet jobber videre med forslag for å sikre en bedre støtte til leietakere. I mellomtiden kan eiendomsselskaper vurdere samme tiltak som under koronakrisen – snakke med leietakerne, inngå individuelle, midlertidige løsninger, samt vurdere inngåelse av Miljøavtale med leietakerne, hvor man blir enige om kostnads- og gevinstfordeling.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her