Stig L. Bech gjenvalgt som styreleder i Norsk Eiendom

28
.
April
2022
Stig L. Bech gjenvalgt som styreleder i Norsk Eiendom

28
.
April
2022

Stig L. Bech gjenvalgt som styreleder i Norsk Eiendom

Hele styret i Norsk Eiendom fikk fornyet tillit av foreningens generalforsamling torsdag.

Stig L. Bech, partner i Advokatfirmaet Wiersholm, er gjenvalgt som styreleder i Norsk Eiendom. Foto: Sturlasson

Stig L. Bech fortsetter derfor som styreleder i to nye år. Ida Aall Gram og Ingse Galtung Døsvig ble begge gjenvalgt for to nye år. Mona Aarebrot, Marcus Dons og Esben S. Svalastog var ikke på valg.

Den nye styrelederen er glad for at han nå kan gyve løs på to nye år som styreleder.

– Norsk Eiendom er viktig for medlemmene, de er viktig for bransjen, de er viktige politisk og har innflytelse og har fått et aktivitetsnivå nå som er veldig bra. Å være del av det og kunne påvirke bransjeverktøy, politikk og alt det som skjer rundt beredskapen i bransjen vår – det har jeg lyst til å være med på videre, sier Stig L. Bech.

Hybrid – for å nå ut til medlemmer i hele landet

Generalforsamlingen og det tilhørende fagmøtet ble avviklet i hybrid form, med selve møtet i Næringslivets Hus i Oslo. Et knippe deltagere deltok via nett fra andre steder i landet – og opptak av arrangementet blir tilgjengelig på norskeiendom.org i løpet av kort tid.

Det var godt oppmøte på generalforsamlingen i Norsk Eiendom 2022. Flere valgte også å følge arrangementet digitalt.

Oppsummerte et innholdsrikt år

I sin oppsummering av 2021 la styrelederen særlig vekt på høy aktivitet i året som gikk, med høyere synlighet i media og aktivitet mot myndighetene, enn tidligere, og at foreningen kan vise til å ha gjennomført flere aktiviteter rundt planprosesser, rekkefølgekrav og utbyggingsavtaler. I 2021 ble det også etablert et tettere samarbeid med Plan- og bygningsetaten (PBE) i Oslo – og foreningen var partshjelp for Entra.

Bech trakk også fram at kontantstøtteordningen, som ble lansert etter initiativ fra Norsk Eiendom da pandemien traff Norge. En ordning som ble svært viktig for både medlemmer og leietakere gjennom ulike nedstengningsperioder. Foreningen ledet smitteveilederarbeidet for kjøpesenter og sikret vesentlige forskriftstekster knyttet til handel på kjøpesenter under den hardeste nedstengingen vinteren 2021. Undersøkelser gjort om bevegelse i kontormarkedet gir også viktig kunnskap til medlemsbedriftene, om hvordan leietakerne tenker bruk av kontor fremover.

Tone Tellevik Dahl, adm. direktør i Norsk Eiendom. Foto: Sturlasson

God medlemsvekst

32 nye medlemmer kom til i 2021 og ved årsskiftet telte Norsk Eiendom 266 medlemmer. Når vi nå runder april 2022 har antall medlemmer økt til 278.

– Fjoråret var, pandemien til tross, et svært aktivt år for oss i Norsk Eiendom. Når vi nå har fått flere nye ansatte i rekkene, blant annet en advokat og en prosjektleder for boligutleie, så kan vi love et høyt tempo og mange spennende planer for 2022. Ikke minst ser vi fram til å møte mange av våre medlemmer i ulike fora – rundt om i hele Norge, sier administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her