Kan vinne pris for unge og lovende

11
.
January
2024
Kan vinne pris for unge og lovende

Frede Lundenes Fardal, Katrine Belsvik og Lise Weltzien kjemper om Cityglød som deles ut på Citykonferansen 15. februar.

11
.
January
2024

Kan vinne pris for unge og lovende

Kandidatene til Cityglød-prisen for 2024 er nå klare.

Cityglød som skal hedre unge talenter i eiendomsbransjen under 35 år, og blir delt ut for sjette gang under Citykonferansen på hotellet The Hub i Oslo den 15. februar. Prisen deles ut samarbeid med Ung i næringseiendom, Norsk Eiendom og Estate Media.

Juryen til Cityglød består av Tone Tellevik Dahl (adm. direktør i Norsk Eiendom), Malene Tunold (daglig leder i Eiendomstalenter), Johan Biermann Knudsen (styremedlem i Ung i Næringseiendom), Øystein F. Thorup (adm. direktør i Avantor og Carine Bjørvik Andersen (Estate Media).

Om Frede Lundenes Fardal skriver juryen:

Frede Lundenes Fardal (32) har mastergrad i kybernetikk fra NTNU og er hjernen bak Newsec sin karttjeneste; Newsec Maps. Frede så at bransjen manglet et verktøy for å kunne kapitalisere potensialet som ligger i den enorme datamengden som industrien selv genererer. Ved å tilgjengeliggjøre kompleks informasjon i et intuitivt grensesnitt, jobber Frede for en mer effektiv og transparent bransje hvor det skapes synergier på tvers av selskaper og fagområder. Under Fredes ledelse har plattformen utviklet seg fra å være et enkelt internt oppslagsverk, til å forenkle hverdagen til rundt 1500 ansatte ved over 90 av de største aktørene i bransjen. I en stadig mer teknologisk verden, er verktøy som forenkler tilgangen til kompleks informasjon av svært stor betydning for effektive og riktige beslutninger. Til tross for et tøft marked har Newsec Maps klart å opprettholde en sterk vekst, noe som underbygger verktøyets verdi for brukerne. Juryen har latt seg imponere av Fredes arbeid med å effektivisere informasjonsflyten i bransjen.

Om Lise Weltzien skriver juryen:

Lise Weltzien (34) har et brennende engasjement for samfunns- og byutvikling, både på generelt grunnlag og sett fra et myndighetsperspektiv. Hun er utdannet miljøplanlegger og samfunnsgeograf, og har gjennom sin yrkeskarriere som statsforvalter og nå planetaten i Oslo arbeidet mye med strategisk og bærekraftig byutvikling, overordnet areal og transportplan, og mer effektive planprosesser. Lise er ikke redd for å tale sin sak, eller stille utfordrende spørsmål som kreves for å løfte forståelsen av saksfeltet, både for henne selv, kollegaer og utbyggersiden. Hun ivrer særlig for at offentlig sektor er godt koordinert og at samspillet mellom offentlige aktører og privat sektor fungerer bedre. Tillitsskapende arbeid er nøkkelen. Hun vier mye av sin tid på kunnskapsspredning om temaene samfunnsutvikling og byplanlegging. At hun brenner for oppdraget som offentligheten har knyttet til utbygging og regulering viser hun også gjennom frivillig arbeid, blant annet som styremedlem i Oslo Bolig- og byplanforening.

Om Katrine Belsvik skriver juryen:

Katrine Belsvik (32) har blitt et kjent ansikt og et viktig forbilde for de unge i eiendomsbransjen. Allerede under studiene begynte hun en 50% stilling i AB Invest, der hun i 2016 ble fast ansatt som markedsansvarlig. I et lite selskap er hun en viktig brikke for alle ledd i prosessen; fra konseptualisering til salg av prosjekter som eksempelvis Fyri. Katrine er uredd, og engasjerer seg i eiendomsfaget utover sin egen arbeidsplass. Hun har siden 2018 vært styremedlem i Ung i Næringseiendom, hvor hun i 2022 ble styreleder. Med over 3000 medlemmer har Belsvik en viktig stemme hun bruker aktivt for å tale de unges sak til resten av bransjen. Hun har også styreverv i Eiendomstalenter og er for tredje året på rad konferansier for Citykonferansen i 2024. Juryen er imponert over ansvaret hun tar, profilen hun er blitt, og gleder seg til å følge henne videre.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her