Media City Bergen vant Cityprisen 2018

12
.
March
2018
Media City Bergen vant Cityprisen 2018

12
.
March
2018

Media City Bergen vant Cityprisen 2018

Det var i knallhard konkurranse med Jonsvollkvartalet i Bergen og Sentralen i Kvadraturen i Oslo at Entra og Oslo Pensjonsforsikring stakk av med Cityprisen 2018 med sitt prosjekt Media City Bergen.

Foto Simon Brandseth, UiB

– Et vesentlig element i å lykkes med prosjektet har vært å samle leietakere som har nytte av å være samlet. De skulle innordnes en samlet helhet, noe som innebar begrensninger for den enkelte leietakers profilering og behov. Denne prosessen måtte ledes og tilrettelegges med målrettethet, forståelse og entusiasme. Juryen er imponert over den dristighet, konsistens og gjennomføringsevne utviklere og eier har lagt for dagen i planleggingen og realiseringen av prosjektet og har den glede av å tildele årets Citypris til Bergen Media Center, sa juryens leder Netten Østberg under årets Citykonferansen-bankett.

De øvrige jurymedlemmene var Thor Olaf Askjer (adm. direktør i Norsk Eiendom), Maren Bjerkeng (direktør for utvikling i Aspelin Ramm), Andreas Vaa Bermann (avdelingsdirektør for områdeutvikling i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune og, Roar Sandnes (partner og arbeidende styreformann i Akershus Eiendom).

Vinnerteamene for Media City Bergen-prosjektet fra Oslo Pensjonsforsikring og Entra.

– Med fare for å bli anklaget for å smiske med juryen, vil jeg si at denne prisen er for oss den som henger høyest. Man er de beste av de beste når man vinner. Så til juryen, hjertelig takk for tilliten. Vi som jobber i eiendomsbransjen jobber med mye spennende ting. Men noen ganger kommer vi borti prosjekter som er mer spennende enn ander. Dette er et skoleeksempel på det. Et prosjekt vi aldri kommer til å glemme, sa Anders Solaas, direktør for utleie og eiendomsutvikling i Entra da han på vegne av Entra og Oslo Pensjonsforsikring mottok prisen.

Blant partnerne i prosjektet er MAD arkitekter, Stema Rådgivning, Lark og entreprenør Hent.

Foto Simon Brandseth, UiB

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her