Økonomiske trender preget høstens Citykonferanser

28
.
November
2022
Økonomiske trender preget høstens Citykonferanser

Fagsjef for bransjeutvikling i Norsk Eiendom, Vidar Fiskum, var konferansier ved Citykonferansen i Bodø.

28
.
November
2022

Økonomiske trender preget høstens Citykonferanser

Fullsatte saler og stort engasjement er fellesnevneren for høstens gjennomførte Citykonferanser i Bodø, Stavanger og Bergen. Tematisk var det makroøkonomi og energispørsmål som preget konferansene, hvor også unge eiendomstalenter i de tre regionene fikk sin velfortjente hyllest gjennom Cityglød-prisene.

Citykonferansene i store norske byer er eiendomsbransjens viktigste treffsted for spennende faglig påfyll og nettverksbygging. De arrangeres av Norsk Eiendom i samarbeid med Estate kunnskap, og våre ansatte har vært sentrale i alle høstens arrangementer gjennom tematiske innlegg og deltagelse i debatter: Fagsjef Vidar Fiskum i Bodø, prosjektleder Ida Hjeltnes i Stavanger og advokat Sven Magnus Rivertz i Bergen.  

Sven Magnus Rivertz på scenen ved Citykonferansen Bergen.

Citykonferansene tar sikte på å fange opp aktuelle tema for bransjen, og denne høsten er det ikke overraskende de makroøkonomiske trendene og energisituasjonen som har stått på øverst på agendaen. Men tematikk som boligutleie (Stavanger) og boligkjøpsmodeller (Bergen) har også vært belyst.  

Vinner av Cityglød Stavanger, Vetle Isdal Bringsjord i midten, flankert av juryen f.v.: Sigbjørn Groven i Future Home, Ida Hjeltnes i Norsk Eiendom, Carine Bjørvik Andersen i Estate Media og Magnus Ervik Fossheim i Skanska.

I hver av byene kåres også unge, lovende eiendomstalenter blant tre finalister fra regionene. Denne høsten var det Jonas Aa. Haugen i Bodø (daglig leder i Nordlysbyen Eiendom AS), Vetle Isdal Bringsjord i Stavanger (daglig leder i Heime Proptech AS) og Isabel Dosthe i Bergen (sommelier og driftssjef i Røynstrand Jacobsen AS) som stakk av med den gjeve Cityglød-prisen i sine respektive byer.

Cityglødvinner Jonas Aa. Haugen i Bodø er daglig leder i Nordlysbyen Eiendom AS.
Vinner av Cityglød Bergen, Isabel Dosthe, er driftssjef i Røynstrand Jacobsen AS, hvor hun har ansvaret for blant annet Bergen Brunsj.

Den nasjonale Citykonferansen

Torsdag 2. mars 2023 er det duket for den store Citykonferansen i Oslo, med City Talks, Cityglød-pris til et ungt talent og den høythengende, landsdekkende Cityprisen for beste eiendomsprosjekt i 2022. Les mer og hold av datoen!

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her