Vant Cityprisen Rogaland 2023

16
.
November
2023
Vant Cityprisen Rogaland 2023

Anders Ohm og Pedersgata Utvikling mottok Cityprisen. Her flankert av jurymedlemmene Jan Inge Røyland (tv) fra EiendomsMegler 1 SR, Evy Eftestøl fra Stav Arkitekter AS og Vidar Fiskum fra Norsk Eiendom. Jurymedlem Christine Sagen Helgø fra Camar Eiendom var ikke til stede da prisen ble delt ut.

16
.
November
2023

Vant Cityprisen Rogaland 2023

Det ble Pedersgata Utvikling som vant Cityprisen Rogaland. Utviklingen av Pedersgata er drevet frem av Anders Ohm, som etter hvert fikk med Smedvig Eiendom som partner og kunne akselerere utviklingen av gaten.

– Dette begynte helt tilfeldig i 2011 da jeg kjøpte ett hus i Pedersgata med den enkle tanken om at jeg skulle pusse det opp og selge det og tjene noen kroner. Ett hus ble til to, to ble til ti og i 2020 fikk jeg en telefon fra Smedvig Eiendom. De spurte om vi skulle ta en prat, og praten ble til et samarbeid og nå er vi vel oppe i 50 eiendommer til sammen. Det er kjekt at vi har klart å etablere en destinasjon, men det er fortsatt mye arbeid som gjenstår før vi er helt i mål. Dette er veldig kjekt og motiverende og inspirerende, så det er bare å jobbe på videre, sa Anders Ohm under seierstalen.

Juryen omtaler utviklingen av Pedersgata som et forbilledlig oppgraderingsprosjekt av et byområde.

Prisen ble delt ut ved den tradisjonelle Citykonferansen Stavanger i går 15. november. Konferansen arrangeres hvert år av Norsk Eiendom og Estate Kunnskap.

De andre to sterke nominerte var Innoasis og Fiskepiren.

Les mer om Pedersgata og de andre prosjektene her.

No items found.
Se flere bilder

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her