Dette er årets største eiendomstalenter

9
.
February
2023
Dette er årets største eiendomstalenter

Kristoffer Lundquist, Sara Midtgaard og Mansoor Hussain er nominert til Cityglød.

9
.
February
2023

Dette er årets største eiendomstalenter

I knivskarp konkurranse har juryen for årets Cityglød-pris kåret tre finalister som må vente i spenning til Citykonferansen i Oslo torsdag 2. mars for å se om det er akkurat han eller hun som stikker av med den gjeve prisen.

Cityglød er en pris som utdeles til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen og som er under 30 år. Vinneren skal ha vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene, samt bidratt til verdiskapning i bransjen. Prisen skal tildeles en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.  

Her er våre tre flotte finalister:

Kristoffer Lundquist, Propely

Kristoffer Lundquist (22 år) er gründer og CEO i Propely, hvor han ivrig jobber med teknologiske løsninger som forenkler og bedrer hverdagen for eiendoms­forvaltere og de som benytter bygget.

Selskapet ble startet av guttene i Propely da de gikk på videregående skole. Med et ungdommelig mot tok gründerne fatt på en bransje som var klar for utvikling.

Målet med plattformen er å forbedre morgendagens bygg. Den sikrer god kommunikasjon og et sømløst samarbeid i forvaltning og drift av eiendom.

Propely brukes nå i mer enn 2500 bygg i Norge, Sverige og Danmark. De tredoblet inntektene og doblet antall kunder i 2022. Vi er imponert over Kristoffer Lundquist, Steinar Seim og Ole Ekern for sitt intelligente forvaltnings­system til eiendomsbransjen.

Sara Midtgaard, Handelsbanken

Sara Midtgaard (26 år) har siste året markert seg som en av eiendoms­bransjens mest synlige analytikere. Gjennom sitt virke som seniorøkonom i Handelsbanken har hun bidratt til innsikt og økt interesse for eiendoms­økonomi, både på boligsiden og innen næringsbygg.

Sara har etter fullført master i samfunnsøkonomi, variert erfaring fra Norges Bank, Finanstilsynet og ikke minst Prognosesenteret bidratt til økt forståelse av eiendomsøkonomi som en del av samfunnsutviklingen. Med tydelig retorikk har hun blant annet turt å fortelle negative nyheter om eiendomsbransjen samt vist interesse for eiendom som en del av samfunnet og økonomien.

Juryen synes hun har vist fremragende innsats ved å forklare eiendoms­økonomi enkelt og forståelig.

Mansoor Hussain, Oslo kommune

Mansoor Hussain (23 år) entret byutviklingsfeltet med stor nysgjerrighet og ydmykhet. Som medlem i byutviklingsutvalget i Oslo bystyre har han turt å gå sine egne veier for å søke kunnskap og innsikt.

Utfordrende og utålmodig har han aktivt søkt råd hos aktører, selv om deres sak ikke har vært på dagsorden. I fjor høst hadde han også flere fremtredende verv i forbindelse med Oslo Urban Week. Gjennom disse vervene har han opparbeidet seg betydelig respekt hos aktørene.

Han er tydelig på at byutvikling er samfunnsutvikling og snakker opp byens kvaliteter og hva vi som innbyggere i byene trenger; mangfold av folk, bygg, tjenester og opplevelser.

I dag er han byrådssekretær i byrådsavdelingen for næring og eierskap. Der viderefører han sitt engasjement for byutvikling over i kommunens byggherre­avdeling. Mansoor gløder for byutvikling i by.

Cityglød-vinneren kåres under Citykonferansen og prisen deles ut i samarbeid med Ung i Næringseiendom, Norsk Eiendom og Estate Media.

Cityglød-juryen består av:

  • Tone Tellevik Dahl, Norsk Eiendom
  • Gunnar Bøyum, Aspelin Ramm
  • Ellen Hjort Bech, Ung i Næringseiendom
  • Johan Backe, Ung i Næringseiendom
  • Carine Bjørvik Andersen, Estate Media

No items found.
Se flere bilder

Les flere saker

Gå til nyhetsarkiv

Hold deg oppdatert på det siste fra Norsk Eiendom – meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi jobber for å gjøre din hverdag enklere. Med nyhetsbrev fra oss, holder du deg oppdatert på de viktigste sakene i eiendomsbransjen. Nyhetsbrevet er forbeholdt medlemmer. Er du interessert i medlemskap i Norsk Eiendom finner du mer informasjon på denne siden.

Meld deg på her